Dr. Horváth Péter feltette az i-re a pontot

Dr. Horváth Péter feltette az i-re a pontot

Újabb szenior játékos került a „Hét embere” rovatunkba. Ő a 2017-es szenior bajnok, dr. Horváth Péter. A hétvégén klubjának bajnokságán zsebelte be az újabb győzelmet.

A klub bajnoki címének értékét emeli, hogy mindezt a Magyarország legerősebb játékosállományával rendelkező klubjában tette, olyan ellenfelekkel szemben, mint az idén remek formában játszó Meznerics Gergő, a 2016-os felnőtt magyar bajnok Rózsa Dávid, vagy az örök ellenfél Ralph Müller. Ráadásul élete score-ját (-2) a természet erőivel harcolva, az orkán erejű szélben megtartott első játéknapon érte el a körülményekhez képest remekül előkészített par 72-es pályán.

A finálét megnyugtató 6 ütés előnnyel várhatta, ehhez mérten higgadt, visszafogott játékot produkálva, a pszichológiai hadviselést is kivédve már nem engedte ki a címet a kezéből, feltéve ezzel a koronát idei teljesítményére.

Az már csak hab a tortán, hogy az utolsó napon családja is a partvonalról izgulta végig a küzdelmet, bízva Péter tudásában és szorgalmában, együtt ünnepelhették az újabb győzelmet!

 

 
 
 

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
4
5
6
7
8
9
10
11
15
16
17
18
19
23
24
25
26
27
28
31

Közösségi oldalainkMédia ajánlat - impresszum

Facebook