Többszörös együttállások az első napon

Többszörös együttállások az első napon

Nagy Klára vezeti a női mezőnyt

Rekordszámú, 116 nevezővel kezdetét vette a 39. Magyar Amatőr Nyílt Bajnokság, melynek 2015 után ismételten a máriavölgyi Pannonia Golf & Country Club ad otthont. Az augusztus 11–13. között megrendezendő bajnokságon az indulók között ott találjuk az elmúlt év címvédőit, Mirnik Hannát és Horváth Marcellt is, valamint junior, mid-amatőr és szenior bajnokaink egész sorát. A két kategóriában - Magyar Amatőr Nyílt Női Bajnok, Magyar Amatőr Nyílt Férfi Bajnok – folyó versenyzés igen izgalmasnak ígérkezik, ugyanis a mezőny csak úgy hemzseg a jobbnál jobb játékosoktól, ráadásul két nap után CUT-vonalat is húznak.

A vártnál szorosabban alakult az első nap, ugyanis több honfitársunk is tartja a lépést külföldi vetélytársaikkal. A nyitányt a szlovák, Sangala Adam nyerte even par-t játszva az osztrák Muellner Michael (73) és az olasz, Potelli Luca (73) előtt. A hazai pályán játszó játékosaink is kitettek magukért, ugyanis Csányi Olivér és Ralph Müller is hatos együttállásban a negyedik helyet foglalják el 74-et játszva, míg Závaczki Bálint 75-ös ütésszámmal a T 10. pozíciót érdemelte ki külföldi ellenfeleik gyűrűjében. A címvédő Horváth Marcell (76), pedig a T 17. helyről várhatja a második napot.

A női mezőnyt bravúrt véghezvíve Nagy Klára (77) vezeti az olasz Tatti Caterina (78) és a harmadik helyen álló szlovén címvédő, Mirnik Hana (79) és a bolgár, Simeonova Ivana (79) előtt. 2015-ös és 2016-os női bajnokaink, Briglovics Boróka és Vadkerti Adél lőtávolban, 83-at játszva a T 6. helyről várhatják a torna második napját.

Izgalmas játéknapnak nézünk elébe szombaton, ugyanis az előrejelzések szerint változékony időjárás vár résztvevőkre, valamint kiderül, kik jutnak a női és a férfi mezőnyben is a döntő napra.

 


 


 

 

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
5
6
9
11
12
13
16
18
19
20
23
25
26
27
30

Közösségi oldalainkMédia ajánlat - impresszum

Facebook