Závaczki: „Örülök, hogy ilyen sok külföldi nevezett!”

Závaczki: „Örülök, hogy ilyen sok külföldi nevezett!”

 

A magyar golfozók örömmel fogadták, hogy a 39. Magyar Amatőr Nyílt Bajnokságon számos kiváló külföldi játékos áll az elütőre. Závaczki Zsolt szerint ez többek között azoknak a magyar játékosoknak köszönhető, akik járva a környező országok nemzetközi bajnokságait kapcsolatokra tettek szert és vitték a magyar golf hírnevét:

Nagyon örülök neki, hogy ilyen sok külföldi nevezett, s így hazai pályán vehetünk részt egy három napos nemzetközi versenyen.

Jó látni, hogy a marketing munkánk (jártuk a versenyeket), amelyet az elmúlt 2 évben végeztünk, kezdi meghozni gyümölcsét. Valamennyi versenyre nevező fiú játékossal játszott már Bálint és ezeken az eseményeken folyamatosan invitáltuk őket a magyar nyílt versenyekre. Jó kapcsolatok és barátságok is kötettek. Sokszor beszélgettünk edzőkkel, szövetségi kapitányokkal és ez most beérni látszik a külföldi nevezők számának növekedésében.

Így nekem egyáltalán nem volt meglepő a külföldi nevezők magas száma, hiszen korábban sokak jelezték, hogy szeretnének részt venni a nyílt versenyeken, Magyarországon."

 


 


 

 

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
5
6
9
11
12
13
16
18
19
20
23
25
26
27
30

Közösségi oldalainkMédia ajánlat - impresszum

Facebook