Nekivágtunk a szezonnak

Nekivágtunk a szezonnak

Megjelent a Hungarian Golf Magazin

Elröppent a tavasz és vészesen közeledik a nyári versenydömping. Azoknak, akik lemaradtak volna a szezon első harmadáról, vagy felidéznék az elmúlt időszak legfontosabb híreit, készítettünk egy színes összeállítást a legizgalmasabb cikkekből, melyeket a hazai klubok szezonnyitó versenyeivel, valamint exkluzív interjúkkal fűszereztünk meg.

Megszólal többek között első számú magyar golfozónk Lajtai-Rózsa Csilla, aki ismét egy lépéssel közelebb került nagy álmához, hogy a világ elit versenysorozatában, a LPGA-ban szerepeljen. Csilla tabuk nélkül nyilatkozik arról, hogy miért választotta a tengeren túli sorozatot, az európai LET Access Tour helyett, amire 2017-re is megvolt a tagsága, valamint megtudhatjuk, hogyan látja magát 5 év múlva… Természetesen kiadványunkból nem hiányozhatnak az edzőtáborok beszámolói sem, ahol a főszervezők osztják meg velünk tapasztalataikat.

Exkluzív interjút olvashatnak továbbá Damian McPherson-nal, a Zala Springs Golf Resorts igazgatójával, aki felvázolta a klub idei terveit. Több, Magyarországon eddig nem tapasztalt újdonsággal találkozhatnak 2017-ben a golfozók a zalacsányi komplexumban, melyek a játékosok komfortérzetét és a golfélményt kívánják fokozni.

Akiknek pedig ez sem lenne elég, azok számára életmód és fitnesz tanácsokat is adunk MacPherson Éva egészség- és táplálkozás terapeuta, illetve Francisco Escalante Csicsi erőnléti edzőjének segítségével.

Most pedig arra kérem Önt kedves Olvasó, foglaljon helyet, kérjen magának egy finom teát vagy kávét, és engedje, hogy elvigyük egy olyan utazásra, amit idén még többször meg fogjuk ismételni.

Nem is húzom tovább az idejüket, kellemes kikapcsolódást kívánok mindenkinek! Ne feledjék: ha naponta friss hírekre éheznek, és szeretnének tájékozódni az aktuális versenyekről, akkor látogassanak el minden nap a www.hungariangolf.hu oldalra, vagy kövessenek minket a facebookon, illetve az Instagramon.

A magazin ITT olvasható

 

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
3
4
6
7
8
10
11
12
13
14
17
18
19
20
21
22
25
26
27

Közösségi oldalainkMédia ajánlat - impresszum

Facebook