„Annyira a score-ral foglalkoztam, hogy elfelejtettem játszani"

„Annyira a score-ral foglalkoztam, hogy elfelejtettem játszani"

(Kép: Tátrai Béla)

Olimpiai keretünk egyik férfi tagja, Baldauf Matyi, ha egy ütéssel is, de lemaradt a Cut-ról a németországi European Tour kvalifikáción, de nem bánkódik. Mint mondta, a tanulópénzt mindenkinek meg kell fizetnie! Jövőre a hibák kijavítása után, erősebben térne vissza.

Játékát megnézve, profi golfozónk kezében ott volt a Cut, ám a második és harmadik körben mutatott ingadozó játéka megpecsételte a sorsát. Matyi most egy kisebb pihenőre vonul, majd újabb kvalifikáció következik. Cél a stabilitás!

„Sajnos egy ütésen múlt... De nem szabad szomorkodnom, mivel sokat tanultam életem első European Tour kvalifikációján. Úgy érzem, sikerült megállnom a helyem egy erős mezőnyben, hiszen végig versenyben voltam a Cut-ért! Ma mindenki sokat javult, én pedig egy -2-es első kilenc után elkezdtem számolgatni, ahelyett, hogy a játékomra koncentráltam volna, így +1 lett a vége. De ez már a múlt. Sokat tanultam az elmúlt pár napban magamról is, feltérképeztem a gyengeségeimet, hogy máskor már a legjobbak közé kerüljek.

Most egy kis pihenő következik, a kis családommal foglalkozom és októbertől készülök az újabb megmérettetésre, az Alps tour és a Pro Tour selejtezőjére. Köszönöm mindenkinek, aki szurkolt és végig követte a versenyt.”

Az EREDMÉNYEKET ITT tekinthetik meg!

 

 
 
 
 
 
 

Versenynaptár

 

Közösségi oldalainkMédia ajánlat - impresszum

Facebook