Csapatban távol, de egyéniben elérhető a dobogó

Csapatban távol, de egyéniben elérhető a dobogó

A csütörtöki, második játéknappal folytatódott a XXXVII. ESGA Szenior Golfbajnokság és Kupa Finnországban. A biztató nyitány után kíváncsian vártuk, hogy sikerül-e felvenniünk a kesztyűt csapatainknak az előttük állókkal. A bruttó értékelésű Bajnokságnak az Aulanko Golf Club, míg a nettó csapatok részére alapított Kupának a Tawast Golf ad otthont.

 

 

 

Bajnokság (Stroke Play Bruttó)

Helyszín: Aulanko Golf Club/Eversti Course – Sárga elütő

Minden rendben volt, bár a szél egy kicsit feltámadt, ráadásul az ég is leszakadt délutánra, így Kovács Titusznak és Horváth Joe-nak a vizes pályával is meg kellett küzdenie.  A hangulat remek a csapatban és mindenki nagyon fogadkozik a döntő nap előtt. Jelenleg a 17. helyen állunk. A bruttó csapat bízik benne, hogy egy jó játékkal még elcsíphet pár helyet. A cél a 14., 15. hely.

Bruttó EREDMÉNYEK ITT!

 

Kupa (Stroke Play Nettó értékelés)

Helyszín: Tawast Golf – Sárga elütő

Sajnos egy kisebb betegséggel küszködik Jakobi László, kapitány, ennek ellenére a T8. helyen áll, mindösszesen két ütésre a dobogótól.  Igyekszik az utolsó körben is jól teljesíteni és akár a harmadik pozíciót megcsípni.

Ami a magyar csapatot illeti: Jakobi szerint az utolsó napra a reális cél a 4. hely megszerzése. Úgy véli, bár az eredetileg kitűzött Top 10-es helyezést hozni tudják, de a nagy vágyuk, a dobogó, jelenleg messzinek tűnik. Szerinte ez a csapat bármire képes és igyekeznek magukból kihozni holnap a legtöbbet, és majd meglátják, mire lesz elég. Jelenleg holtversenyben a 6. pozícióban vagyunk, egy ütéssel az 5. és nyolccal a 4. helytől.

Nettó EREDMÉNYEK ITT!

 

 
 
 
 
 
 
 
 

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

 

Közösségi oldalainkMédia ajánlat - impresszum

Facebook