Balaton Golf Kupa és ranglista!

Balaton Golf Kupa és ranglista!

A hétvége szombatján tovább folytatódik a Balaton Golf 3 fordulóból álló versenysorozata, amelynek második állomását rendezik. Az esemény különlegessége, hogy ranglista megmérettetés is egyben. Emellett ismét értékes nyereményekért (natúrkozmetikumok, vitorlás díjak, Szarvasgombás ajándékutalványok, egyedi kézműves alkotások) folyik majd a küzdelem. Reméljük, parázs csatáknak lehetünk majd tanúi. A minőségi szórakozás garantált, ugyanis a ranglista pontvadász játékosok, valamint a Balaton Golf garancia a sikerre. Nincs más dolga, mint jelentkezni péntek 12 óráig a megmérettetésre, amely az értékes pontok és az ajándékok mellett esélyt kínál a játékosoknak a sorozat főnyereményére.

A verseny 9 órakor kezdődik, 3 fős flight-okban, hendikep sorrendben. Érdemes részt venni az eseményen, ugyanis a főnyereményt - összesített Bruttó 1. (Echo Residence Hotelben 2 éjszaka, 2 fő részére!) a két legjobb (bruttó) versenyeredményt elérő játékos nyeri meg. Balaton Golf Kupa III. foruló időpontja: 2018.10.21. (Okt.23-ai hosszú hétvége vasárnapja)

Várnak mindenkit szombaton!

Menü: Mézes joghurtos kajszikrémleves Roston sült csirkecombfilé hajdinás jázmin rizzsel, majonézes-snidlinges kukoricasalátával.

 

 

 
 
 
 
 
 

Versenynaptár

 

Közösségi oldalainkMédia ajánlat - impresszum

Facebook