Táplálkozás
Kávé tölcsérből? Jöhet!

Ez lehet a hétfők megmentője!

Epres pohárkrém karamellöntettel

Hozzávalók 4-6 pohárhoz: 

Házi raffaello

Kápráztasd el vendégeidet!

Diétás mintaétrend

Éljen a bikini body!

Kínai szezámmagos csirke

Egy közönség kedvenc receptje

Ki ne ismerné a híres-hírhedt kínai szezámmagos csirkét. De vajon hogy készül? Most megmutatjuk nektek.

 

Hozzávalók 4 adagra:

A bundához
6 evőkanál finomliszt
3 csapott ek étkezési keményítő
1 ek napraforgó olaj
1 db tojás
1 db csirkemell filé
1 csipet só
2 evőkanál víz 
1.5 kk sütőpor

A mázhoz
100 g ketchup
chili ízlés szerint (vagy erős paprikakrém)
2 teáskanál méz 
3 ek szezámmag

A sütéshez
3 dl napraforgó olaj

 

Elkészítés:

Felkockázzuk a húst.

A hozzávalókat egy tálba tesszük (liszt, keményítő, só, tojás, olaj, sütőpor, víz), és sűrű masszát készítünk belőle. Beleforgatjuk a húst.

Ezután összekeverjük a mázhoz valókat.

A húst aranybarnára sütjük bő, forró olajban.

Ahogy kivesszük az elkészült húst, rögtön beletesszük a mázba, megforgatjuk, majd tálra tesszük.

 

Tipp: Amikor a húst sütjük, figyeljük közben, hogy a bunda teljesen befedje.  

 

 

 

 


 

Versenynaptár

Közösségi oldalaink



Média ajánlat - impresszum

Facebook