Májusi kánikula, extrém ízek

Májusi kánikula, extrém ízek

Idén nyáron számos újdonsággal ismerkedhetünk meg

Ma melegre számíthatunk, szóval, aki teheti, válasszon magának szabadtéri programot. A kellemes meleghez, és a jó társasághoz a finom sör is dukál. Az alábbiakban áttekintjük, milyen újításokra számíthatunk idén a gyártóktól.

 

Bár a tavalyi nyár, a foci VB ellenére messze várakozáson alul teljesített, köszönhetően elsősorban a változékony időjárásnak, fesztiválok idén is lesznek és egyre népszerűbbek a sörfesztiválok is. A Dreher elsősorban a klasszikusokra épít, de az alkoholmentes ízesített sörökben, is lát fantáziát. Idén a gyömbéres ízre lesz érdemes figyelni.

 

A Borsodi bizakodó, amire leginkább a Hegyalja Fesztivál adhat okot (a Borsodi a fesztivál fő szponzora), illetve az idén bemutatásra kerülő cold-edge technológia. Az újítás lényege, hogy amikor a sör eléri az ideális 7-9 fok körüli hőmérsékletet, a dobozon található jégkockák kék színűre változnak. Ízek terén a Borsodi Friss Bodza jelenik meg újdonságként.

 

A Staropramen termékcsalád két új változattal érkezik: a Granát koncepciójának lényege a különleges malátatípusok keverésében mutatkozik meg, mely és rubintvörös-, gránátalma színt ad a sörnek. A Ufiltered szűretlen búzasör, mely opálos színnel, kellemes, korianderes fűszerezéssel rendelkezik.

 

A Soporoni idén is nagy hangsúlyt fektet az alkoholos, és alkoholmentes ízesített/radler sörökre. Idén nyáron a Soproninál a 2%-os lime-guava, és szintén 2%-os grapefruit-gyömbér íz mutatkozik be újdonságként.

 


 


 

 

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
5
6
9
11
12
13
16
18
19
20
23
25
26
27
30

Közösségi oldalainkMédia ajánlat - impresszum

Facebook