Hétfőtől újra világelső párosban Babos Tímea

Hétfőtől újra világelső párosban Babos Tímea

A szerencsétlen időzítés miatt lemaradt a főtábláról a New Haven-i tornán a versenyző.

Levélben üzent szurkolóinak Babos Tímea, a teniszező ezt honlapjára posztolta vasárnap. Arról írt: nehéz időszakon megy keresztül, úgy érzi, manapság bármit csinál, nem sikerül, legyen szó egyéni, vagy páros versenyről.

„Természetesen ez a sikertelenségi időszak nagyon megvisel lelkileg; az önbizalmamat is megtépázta, de mindezek ellenére továbbra is kőkeményen dolgozom” - írta a versenyző, aki arról is beszámolt, hogy lemaradt a főtábláról a jövő heti New Havenben rendezendő keménypályás női tenisztornán.

„Harmincnyolcadikként neveztem, és első várakozó voltam a főtáblára. Sajnos folyamatosan esett Cincinnatiben, így nem tudtam átérni a kvalifikációra, illetve a WTA szabályai szerint amíg valaki versenyben van, nem mondhatja le a következőt, így az, aki esetleg tudta, hogy nem megy át New Havenbe, nem tudta lemondani, és feleslegesen sorsolták be” - fogalmazott, hozzátéve, a jövő hetet így versenyzés helyett a US Openre való felkészüléssel fogja tölteni.

Jó hírt is megosztott szurkolóival Babos Tímea: hétfőtől újra világelső lesz párosban, és egyéniben is a legjobb 40 között van.

hvg.hu

 

 
 
 
 
 
 

Versenynaptár

Közösségi oldalainkMédia ajánlat - impresszum

Facebook