Fejlett izmokkal a jobb eredményekért

Fejlett izmokkal a jobb eredményekért

Interjú Francisco Escalantéval

Mexikótól egészen Magyarországig hozta az útja. Erőnléti és kondicionáló edzőként a SMASHER Training-ben dolgozik, hogy a fejlődni vágyók jó irányba induljanak el. Kiállásával és szakértelmével a legkiválóbb hazai golfozó, Lajtai-Rózsa Csilla bizalmát is elnyerte, és évekkel ezelőtt közös munkába kezdtek. Az interjú alatt érdekes dolgokat tudtunk meg arról, milyen a közös munka Csicsivel. Mik a fontos alapelvek az edzés és az étkezés terén nem csak versenyszezonban, de a téli időszakban is. Illetve kifaggattuk arról is, hogy véleménye szerint, melyek az igazán sikeres golfozó ismérvei. Francisco Escalantéval beszélgettünk.

Ha kíváncsi a teljes interjúra, akkor semmi esetre se hagyja ki a Hungarian Golf Magazin Kincses Kalendáriumának idei számát, amely tökéletes ajándékként szolgálhat karácsonyra!

 

Az exkluzív évkönyv ára idén 3000 Ft + postaköltség.

A HG Magazin Kincses Kalendárium megrendelhető a következő megrendelő lapon, a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, a 06 1/ 318-4246-os telefonszámon vagy személyesen átvehető munkaidőben a HG szerkesztőségében - 1036 Budapest, Lajos utca 42.

 

 

 
 
 
 
 
 

Versenynaptár

Közösségi oldalainkMédia ajánlat - impresszum

Facebook