Teltházas President's Cup Balatongyörökön

Teltházas President's Cup Balatongyörökön

Akik csak most kaptak észbe, hogy a hétvégén a Golf Club Imperialban a nagy jelentőségű President’s Cup-on szeretnének részt venni, azoknak van egy rossz hírünk. A balatongyöröki versenyre a klub kitette a megtelt táblát, így már csak várólistára tudják fogadni a nevezéseket – adta hírül a 2016-os év klub-menedzsere, Gschwendtner Sonja.

„A President’s Cup visszatérő, hagyományos versenyünk, amelyet elnökünk tiszteletére rendezünk meg minden évben. Különlegessége, hogy a legjobb nettó játékos viheti haza azt a kék-fehér kristály vázát, amelyen az eddigi összes nyertes neve szerepel. A kupa igazi kuriózum, így nem is csoda, hogy évről évre teltházas a megmérettetés. Természetesen a kategóriák győztesei sem mennek haza üres kézzel.

Külön öröm, hogy a helyi vadásztársaság is tiszteletét teszi az eseményen, ahol ők is ütőt ragadnak és kipróbálják a golfot. Reméljük, hogy a hétvégén az időjárás is mellénk áll, ugyanis a bográcsban az általuk felajánlott húsból készült finom vaddisznópörkölt rotyog majd.

Egy különleges aukcióval is kedveskedünk a megjelenteknek. „Retro sarkunkban”, ugyanis licitálni lehet a már igazi régiség számba menő ütőinkre és bag-jainkre is, melynek bevételét az utánpótlás támogatására fordítjuk.

 Találkozzunk június 4-én, vasárnap reggel!”

Versenykiírás ITT

Visszatekintő – mi történt tavaly?

A jó hangulatú, 18 szakaszos verseny után leginkább, a legjobb nettó stableford eredményt elérő Cserkó Anett örülhetett, hiszen magasba emelhette a nevével fémjelzett kristály kupát. A verseny legjobb bruttó eredményét Vaszkó Zsombor érte el, aki 82 ütésből teljesítette a par 72-es pályát.

2016-os díjazottak:

Bruttó I.: Vaszkó Zsombor

Nettó Hcp 0-18,0 I-II-III.: Kürner Harald, Weichselbaumer Josef, Dobány Patrick

Nettó B Hcp 18,1-36,0 I-II-III.: Zsimán József Alpár, Molnár Tibor, Dobány Lajos

Nettó C Hcp 37-54 I-II-III.: Cserkó Anett, Bándoli Péter, Fischer Markus

 


 

 

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
3
4
7
8
9
10
11
14
16
17
23
24
25
28
30
31

Közösségi oldalainkMédia ajánlat - impresszum

Facebook