Nagy Sportágválasztó a hétvégén

Nagy Sportágválasztó a hétvégén

Huszadik alkalommal nyitja meg kapuit május 26-27-én a Budapesti Nagy Sportágválasztó, ahol 108 díjmentesen kipróbálható sportág jelenik meg azzal a céllal, hogy népszerűsítse a rendszeres testmozgást és segítse a gyermekek, felnőttek sportágválasztását, egyaránt szolgálva a versenysportot és a szabadidősportot.

A május 26-27-i  eseményre ismét ellátogatnak olimpiai, Európa-és világbajnok sportolóink. Többek között találkozhatunk:

Boczkó Gábor, Dunai Antal, Gróf Dávid, Fábián László, Imre Géza, Juhász Roland, Jung Beáta, Kasza Róbert, Kiss Gergely, Kövér Márton, Lisztes Krisztián, Mányoki Attila, Márton Anna, Nyéki Balázs,  Paján Viktor, Péni István, Rippel Ferenc, Rippel Viktor, Simona Staicu, Szentpéteri Viktor, Szilágyi Áron, Szuper Levente, Tobai-Sike Renáta, Torghelle Sándor és Varga Zsolt sportolóinkkal.

A rendezvényen edzők, szakemberek instruálása mellett kipróbálható sportágak, aktív tapasztalást, igazi sportélményt nyújtanak, s ezáltal pozitív irányba tudja befolyásolni a sporthoz való hozzáállást,viszonyulást. Itt biztos, hogy mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelő mozgásformát, legyen az olimpiai, nem olimpiai, verseny és szabadidős, egyéni vagy csapatsportág.

Május 26-27. (péntek, szombat) 9 és 17 óra között nyitva tartó rendezvényre, ismét 20.000 látogatót várnak a szervezők. Az sportágválasztó pénteki napja elsősorban az előre bejelentkezett, oktatási intézményekből érkező óvodai, iskolai csoportoknak van fenntartva, szombaton pedig a nagyközönséget a családokat várják a szervezők!

 


 

 

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
3
4
7
8
9
10
11
14
16
17
23
24
25
28
30
31

Közösségi oldalainkMédia ajánlat - impresszum

Facebook