10 legjobb zene edzéshez

10 legjobb zene edzéshez

 

Volt már olyan, hogy tudtad, edzeni kellene, de sem erőd, sem kedved nem volt hozzá? Most mutatunk 10 olyan zenét, amitől nem csak a lábad fog elkezdeni mozogni, de tested többi része is felpezsdül és egyszerre azon kapod magad, hogy mindened a zenére tombol! Ragadd meg ezt az új energiát, és nyomás ki a szabadba nyújtani, futni pár kört!

1. Avicii- Wake me  up

Avicii a legjobb választás nem csupán a reggeli keléshez, de a reggeli edzéshez is! A Wake me up-ot hallgatva minden sejtünk tombolni kezd, amitől egyből beindulnak a lábak és a mozgás már jön magától. Másik számuk, a Levels is kiváló ilyen alkalmakra!

2. Survivor - Eye of the tiger

Futáskor, lépcsőzéskor, vagy csak erőnk kifogytakor kifejezetten motiválóan hat Rocky Balboa száma. A kitartó, győzedelmes Rocky-kép új életet lehel az elfáradt tagjainkba, s amikor a szám végére mi is teljesítettük a távot, nekünk is muszáj diadalmasan magasba csapni kezeinket és ugrálva üvölteni: ez az, sikerült!

3. Breaking Benjamin - Diary of Jane

Ez egy olyan szám, ami könnyedén indul, de aztán úgy elszabadulnak a hangok, hogy kettéáll az ember füle, dübörög a vég agyunkban és minden sejtünk edzeni vágyik. Ragadjuk meg az alkalmat, melegedjenek be az izmok!

4. Twisted Sisters - I wanna rock

Kiegyensúlyozott, hosszútávú futáshoz kiváló választás a Twisted Sisters száma. Do you wanna rock? I wanna rock! ROCK!

5. SimplePlan - Shut up

Ugyancsak egy klasszikus kerül ki a talomból a Simple Plantől. Otthoni edzésre, biciklizéshez, futáshoz, bokszoláshoz, aerobikhoz, de tulajdonképpen bármilyen mozgáshoz kitűnő zene, hiszen nem csak ütemes, de még bele is élhetjük magunkat, amitől a felgyülemlett feszültség, stressz is szabadon kiereszthető.  

6. One Direction - Live while we young

Ez akár nyújtáshoz, bemelegítéshez is jó választás, hiszen a lassan kezdődő zene beindulása alatt nekünk is van időnk a felpezsdülésre!   

7. Fall Out Boy - Thanks for the memories

Ha este felé a finom, őszi időt megragadva úgy döntünk, lemegyünk kicsit mozogni, vigyük magunkkal ezt a számot is. Ha még később mennénk le, és olyan a szerencsénk, hogy egy lélek sincs az utcákon, pörögjünk rá bátran erre a zenére, megéri! 

8. Majka ft. Doma - Ilyen a boksz

Ha testünk mellett lelkünk is tombolni vágyik, akkor válasszuk ezt a számot. Majka zenéje és persze az örök klasszikus Silvester Stallone legdurvább jeleneti a Rockyból, tuti tipp az őrjöngéshez és az edzéshez! 

9. Leann Rimes - Life goes on

Erre csak annyit mondanék: csajoknak kötelező!

10. Chris Daughtry - Over you

Nem csak egy rossz nap után,, de edzéshez, intenzív mozgáshoz is zseniális szám! 

+1 Jean Michele Jarre - Chronology 4.

A legjobbat a végére!

 

 
 
 
 
 
 

Versenynaptár

Közösségi oldalainkMédia ajánlat - impresszum

Facebook