9 dolog, ami nélkül nem érdemes elektronikus zenei fesztiválra menni

9 dolog, ami nélkül nem érdemes elektronikus zenei fesztiválra menni

Komolytalan tanácsok azoknak, akik felkészülten szeretnének érkezni az augusztus 22-én induló B.my.Lake fesztiválra.

2. A legjobb buli mindig akkor indul, amikor feljön a nap, ehhez nem árt némi árnyékolás. Egy laza baseball sapka bármikor megteszi, de mostanában a nagykarimás asszonykalap is trendi kiegészítőnek számít.

3. Az előzőekből következik, hogy a napszemüveg is kötelező kiegészítő, de nem akármilyen, hanem úgynevezett statement napszemüveg, abból is az a típus, ami egyéb helyzetekben hordhatatlan és használhatatlan.

4. Egy sima nyári fesztiválon is fürdőruhában járnak a lányok, hát még ha vízparton mulat a nép. Ehhez a leégés, a hűvös fuvallatok és a bámészkodók ellen jó kiegészítő egy kimonó, ha már ez is épp az utóbbi évek trendj

5. Aki igazán komolyan veszi a megjelenést, az időben bejelentkezik a fodrászához, és erre a legjobb barátnőjét is emlékezteti.

6. A jelenlegi időjárási helyzetet figyelembe véve nem meglepő, hogy a kétezres évek drumandbass bulijai után újra keletje van a legyezőzésnek.

7. A flancolós fotók biztosan jól mutatnak majd az Instagramon, de a legnépszerűbb arc az lesz, aki hajnalban rendel egy kör ásványvizet, és elosztogatja az első sorban.

8. Ha úgy alakul, hogy nagy a por, akkor jó, ha kéznél van egy arctakaró kendő.

9. Kacagj egy nagyot az instagramozókon, és vigyél egy kis analóg gépet, ami azonnal köpi ki magából a menő polaroid képeket! Igaz, tíznél több fotót nem nagyon éri meg csinálni, és azt is a legjobb, ha az ember rögtön szétosztogatja a barátok között. Akik aztán lefotózhatják és kiposztolhatják az Instagramjukra.

Port.hu

 

 

 

 
 
 
 
 
 

Versenynaptár

Közösségi oldalainkMédia ajánlat - impresszum

Facebook