Szarvas Andrea lett Magyarország Szépe

Szarvas Andrea lett Magyarország Szépe

Egy 20 éves Békés megyei lány lett az ország legszebbje.

Megválasztották Rogán Cecília−Sarka Kata szervezésében a Magyarország Szépe - Miss World Hungary szépségverseny győztesét vasárnap, a döntőt a Duna TV is közvetítette. Az est elején a műsorvezető Kraszkó Zita és Kovács Kokó István elsőként üdvözölte Rogán Cecíliát, mint versenyigazgatót.

A versenyt Szarvas Andrea nyerte, ő most egy évig viselheti a Miss World Hungary címet és képviselheti Magyarországot a verseny decemberi világdöntőjén Kínában. A 20 éves lány egyébként a Békés megyei Vésztőn él, és közszolgálati ügyintézőnek tanul, a családja hobbiként struccokat tart.

Az első udvarhölgy Galambos Patrícia, a második udvarhölgy Józsa Eszter lett. A nyerteseket 15 tagú zsűri választotta ki. Szarvas Andrea a közönségdíjat is elnyerte és a legszebb mosoly címet is neki ítélte meg a közönség.

A gálaműsorban négy körben négy különböző öltözékben vonult végig a kifutón a 16 döntős lány: először bikiniben, aztán a focivébé ihlette kreatív ruhákban, majd nemzeti öltözetben, végül estélyi ruhában léptek színpadra a versenyzők, utóbbi két öltözéket Bélavári Zita tervezte. Az egyes tourok után a zsűritől a 2-2 legkevesebb pontot kapott lány esett ki.

Idén ötszáz jelentkező közül több körben választották ki azt a húsz lányt, aki beköltözhetett a felkészítő táborba Visegrádra. Ott a versenyzők majdnem két héten át különféle házi versenyeken mérették meg magukat: a Miss Beauty Face, a Miss Bikini, a Miss Sport és a Miss Talent után egy-egy lánytól elbúcsúztak, így alakult ki a döntős mezőny.

MTI

 

 
 
 
 
 
 

Versenynaptár

Közösségi oldalainkMédia ajánlat - impresszum

Facebook