Gyorsan fogy a mobilnete? Frissítsen rá telefonján a Chrome-ra, jött bele egy szuper új funkció

Gyorsan fogy a mobilnete? Frissítsen rá telefonján a Chrome-ra, jött bele egy szuper új funkció

Az androidos eszközt használók mostantól az eddigieknél is jobban spórolhatnak a mobilnettel: akkor is el tudják majd olvasni a népszerű cikkeket, ha épp nem csatlakoznak a netre.

Sok olyan felhasználó szokott netezni a mobilján, akinek egyébként minden egyes megabájtra oda kell figyelnie, nehogy idő előtt lemerüljön a havai adatkerete. Emiatt mobilnettel sokszor nem tanácsos cikkeket olvasni, az androidos eszközöket használók számára azonban a Google készült egy kis meglepetéssel.

A Google Chrome mosantól segít spórolni a mobilnettel. Az alapján, hogy az adott régióban (országban) melyek a legjobban pörgő tartalmak, valamint mi érdekelheti a felhasználót (illetve, ha be van jelentkezve a Google-fiókjába, akkor mik a böngészési előzményei) nemcsak listát készít az androidos Chrome böngésző, de le is menti az adott cikkeket a mobilra, ha épp wifire csatlakozik a készülék.

©

Ennek köszönhetően a tartalmakat akkor is el lehet majd olvasni, ha épp offline vagyunk, ami akkor is hasznos, ha például repülőgéppel utazunk. A Google bejelentése szerint a napokban elindult új funkció több mint 100 országban vált elérhetővé, így érdemes frissíteni egyet a Google Chrome-on, mostanra már a legtöbbekhez meg kellett érkeznie az újdonságnak.

Ha azt szeretné, hogy tovább tartson ki a havi mobilnetes kerete, akkor nézze meg, itt mutatunk egy pofonegyszerű trükköt, amellyel sok alkalmazás nethasználatából spórolhat.

hvg.hu

 

 
 
 
 
 
 

Versenynaptár

Közösségi oldalainkMédia ajánlat - impresszum

Facebook