A legmenőbb fesztiváltrendek 2017-ben

A legmenőbb fesztiváltrendek 2017-ben

Miben fesztiválozzunk?

Fesztiválok és fesztiváltrendek tucatjai között válogathatunk az idei szezonban, ám egy biztos: mindegyik azt élteti, hogy érezzük jól magunkat. A virágos fejdísz, a horgolt felsőrész és a szupermini farmersort már a múlté, 2017-ben ennél sokkal eredetibb irányzatok uralják a szabadtéri bulikat. Mutatjuk a kedvenceinket!

Táncoló háncstalpak
A háncstalpú cipő, azaz az espadrilles a szezon legkényelmesebb és legtrendibb lábbelije, amelyben egy egész éjszakát áttáncolhatunk. További előnye, hogy zárt, tehát védi a lábunkat, könnyű anyagának köszönhetően azonban jól szellőzik. Akár ruhával, akár palazzo nadrággal vagy rojtos szárú farmernadrággal is jól mutat – pláne, ha az idei nyár kedvenc színében, a rózsaszínben pompázik!

Üzenem a világnak!
A legegyszerűbb módja az önkifejezésnek, ha magunkon viseljük a mantránkat – vagy a fesztiválok esetében még frappánsabb, ha a kedvenc zenekarunk logóját. A feliratos felsők ezen a nyáron népszerűbbek, mint valaha, így a kínálat is nagyon széles: a legegyszerűbb egyszavasoktól kezdve a legvagányabb mottósokig mindenfélét találhatunk. Ha ilyen pólót húzunk, akkor pedig nem is nagyon kell gondolkodni outfitünk többi részletén: egy szimpla farmert vegyünk fel hozzá, hogy semmi ne terelje el a figyelmet a feliratról.

Szalmaszálakon
A szalmából készült darabok 2017 nyarán mindent visznek: kalapokat, táskákat, cipőket és ékszereket is találunk az üzletekben! Nem csoda, hogy mindenki imádja őket, hiszen rendkívül nyáriasak, könnyűek és a természetes anyaguknak köszönhetően jól illeszkednek a basic ruhadarabokhoz. A fesztiválszezon alapdarabja lehet hát egy praktikus szalma övtáska, amelyben minden fontos dolog elfér, és még a legegyszerűbb szettünket is feldobja.

Kettő az egyben
Egyre több fesztivált rendeznek vízközelben, elvégre nincs is jobb az áttombolt éjszakát a vízparton kipihenni. Ilyenkor jól jön egy olyan univerzális outfit, amely a strandon épp olyan jól mutat, mint a nagyszínpad előtt. Még szerencse, hogy a fürdőruhák virágkorukat élik! Az egyrészes fürdőruhákban tehát ne csak akkor gondolkozzunk, ha a plázsra készülünk, hiszen egy menő sorttal vagy szoknyával akár az utcán is megállják a helyüket.

Kell egy kaftán!
A kaftánok és kimonók nagy nyári kedvenceink, hiszen a lágy esésű anyagból készült, szupervékony felöltők megannyi funkciót betöltenek. A kaftán nappal véd a perzselő naptól, a légkondis helyeken a megfázástól, és persze a hűvösebb éjjeleken is jól jön egy plusz réteg. Idén nyáron akkor leszünk a legtrendibbek, ha mintás kaftánt választunk, szettünk többi részénél pedig a minimalizmust részesítjük előnyben.

Rojtosra hordva
A rojtok szinte minden ruhadarabon megjelennek a 2017-es tavaszi–nyári szezonban: táskákon, farmernadrágokon, topokon és persze ruhákon is. Ez a trendi részlet pedig talán a fesztiválszezonban a legindokoltabb, hiszen irtó jól néz ki, ahogy tánc közben életre kelnek a rojtok. Ha rojtos ruhadarabot viselünk, akkor csupán egy dologra kell figyelnünk: csak egy valami legyen rojtokkal díszített rajtunk, különben inkább hasonlítunk majd felmosórongyra, mint trendi fesztiválozóra.

forrás: www.activebeauty.hu/hu/fesztivaltrendek-2017/

 

 
 
 
 

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
5
6
7
8
9
11
12
13
14
15
16
17
21
22
23
24
27
28
29
30

Közösségi oldalainkMédia ajánlat - impresszum

Facebook