Négy elengedhetetlen kiegészítő a fesztiválszezonra

Négy elengedhetetlen kiegészítő a fesztiválszezonra

Végre itt a nyár, a jó idő és a várva várt fesztiválszezon

A lányoknál minden évben változik a trend, azonban a fiúknál a legtöbb kiegészítő minden évben szinte ugyanaz. Ebben a cikkben összegyüjtöttünk négy olyan kiegészítőt, amivel biztosan stílusossá teheted az szetted, miközben nem költesz el több tízezer forintot.

 

Haditengerész horgonyos karkötő, ami mindenkinek jól áll

A vékony hajókötélből készült karkötők egyre népszerűbbek lettek a fiatalok körében, hiszen divatosak és nem utolsó sorban mindenkinek jól állnak. A horgonyos karkötő garantáltan feldob bármilyen utcai viseletet, legyen a viselője fiú vagy lány. Kényelmes, stílusos és nem mérik borsos áron sem. Könnyen tudjuk igazítani a karkötő méretét, hiszen a rajta lévő hurok könnyen összehúzható és tágítható. Rengeteg szín közül lehet válogatni, nyárra azonban az élénkebb színeket ajánljuk, hiszen jobban kihangsúlyozza a napbarnított bőrünk színét.

 

A minden nyárra elengedhetetlen napszemüveg

Egy fontos dolog van, amit semmiképpen se felejtsünk otthon, ha fesztiválozni megyünk vagy elutazunk valamerre, ez pedig nem más mint egy jó minőségű napszemüveg. Talán nem is gondoljuk, hogy az egyre fokozódó napsugárzás szemünknek is ugyanolyan ártalmas, mint bőrünknek. Szemüvegválasztás előtt érdemes tisztában lennünk pár dologgal, például, hogy az adott termék rendelkezik-e megfelelő védelemmel és lencsével. Sok termék hosszabb használat után elkezd torzítani a látképünkön és nem védi megfelelően a szemünket, ezáltal folyamatosan rontja a látásunkat. A vásárlásnál van még egy szempont, amit fontos betartani az pedig nem más, minthogy a napszemüveget mindig az arcunk formájához válasszunk.

 

Pénztárca helyett a legjobb választás

Fesztiválozni mindig a lehető legkevesebb értékes holmival ajánlatos menni, hiszen nincs rosszabb mint mikor rengeteg dolgunkra kell odafigyelni. Legyen az pénztárca, telefon vagy esetleg kulcs a lányok különböző stílusosabbnál stílusosabb kis táskák közül válogathatnak. De mi a helyzet a fiúkkal? Természetesen nekik is kitaláltak egy kiegészítőt, amiben a telefonjukat nem is, de a pénzüket, dokumentumaikat és bankkártyájukat biztonságban el tudják helyezni. Ez pedig nem más mint egy kártyatartó. A legtöbb kártyatartóba legalább 4-5 kártya is elfér, a középső részbe pedig blokkokat vagy pénzt tudunk elhelyezni.

 

Ha nem szeretsz karkötőt hordani a kezeden

Sokan nem szeretnek karkötőt hordani a nyári melegben, hiszen zavarja őket, hogy beizzad alá a kezük. Ha te is ebbe a típusba tartozol, akkor neked a legmegfelelőbb kiegészítő egy stílusos nyaklánc, amivel biztosan nem tudsz majd mellélőni. A nyakláncok között is rengeteg fajta van, fesztivál kiegészítőnek azonban leginkább egy horgonyos vagy bőr változatot ajánlanánk.

 

Ha még nem szerezted be kiegészítőidet az idei fesztiválszezonra, még most sem késő, hiszen találtunk nektek egy dán webshopot, akik ingyenesen szállítanak Magyarországra és minden termék garantáltan 1-5 munkanapon belül megérkezik.

 

 

 
 
 

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
4
5
6
7
8
9
10
11
15
16
17
18
19
23
24
25
26
27
28
31

Közösségi oldalainkMédia ajánlat - impresszum

Facebook