Breaking news

Hahn Roland kimagasló teljesítménnyel, 72-es körrel második helyen zárta a Csehországban zajló profi versenyt, ahol tegnap -2-es körrel kezdte meg a versenyzést.

Hahn Roland kimagasló teljesítménnyel, 72-es körrel második helyen zárta a Csehországban zajló profi versenyt, ahol tegnap -2-es körrel kezdte meg a versenyzést.

Roli az eredményhirdetés után villáminterjúban nyilatkozott a Hungarian Golf portálnak:
„Nagyon jól ment ma a játék, és bár lehetett volna a végeredmény mínusz, sajnos a 17-es szakaszon dupláztam, majd egy bogey-val fejeztem be a versenyt.” – kezdi Roland, aki a 16-os szakasz után még -3-ban volt. „”A puttok különösen jól mentek ma, nagy segítségemre volt, hogy az Academy pályáján hasonló gyorsaságúak a greenek, így ezt hasznomra tudtam fordítani. Az időjárásban egyedül a nagy szél zavart minket, nehéz volt megállítani a greenen a labdát, de ettől eltekintve minden tökéletes volt.”

Hahn Árpád ma +7-el folytatta versenyét, mint ahogy nagyon sokan, ő sem tudott javítani első napi eredményén. A villáminterjú végén Roland elmondta: nagyon jól érzi magát a profik között, Csehországban szinte már hazavárják, nagyon otthonosan mozog az ottani közegben.
„Azt hiszem a téli edzőtáborok nagyon sokat segítettek nekem, most eljutottam arra a szintre, hogy elhiszem, képes vagyok megnyerni egy ilyen versenyt. Bár ma szinte lehetetlen lett volna megnyernem a versenyt, a második helyért holtversenyben indultam el, és szerencsére sikerült jól teljesítenem. A célom mindenképpen az, hogy idén nyerjek egy ilyen cseh fordulót.” – zártuk le a jövőbe tekintő pozitív gondolattal a villáminterjút.

A Hahn család hazaérkezése után bővebben elemzi a két napot, addig is olvassák a Hungarian Golf portált, ahol folyamatosan friss hírekkel várjuk a golf szerelmeseit.

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés