Kis verseny, Big fíling

Az utóbbi idők legrövidebb startlistája várt minket vasárnap délelőtt a Boya Eagles Golf & Country Clubban. A 11. Klubcsapat Bajnokság összesen két klub – Boya, Highland – két-két csapatának részvételével vette kezdetét szombaton.

Az utóbbi idők legrövidebb startlistája várt minket vasárnap délelőtt a Boya Eagles Golf & Country Clubban. A 11. Klubcsapat Bajnokság összesen két klub – Boya, Highland – két-két csapatának részvételével vette kezdetét szombaton.

A csapatok és a résztvevő klubok számát elnézve szomorúsággal tölt el minket, hogy az idei év második szövetségi versenyét ilyen érdektelenség övezte. Boldogok vagyunk azonban akkor, ha a hangulatról kell beszámolni, merthogy a létszámot elnézve kimondhatjuk, hogy egy nagy családi esemény és egyben Highland-Boya házi bajnokság volt ez a verseny, de még milyen jókedvben. Ehhez persze hozzátett az is, hogy az időjárás mind a két napon a versenyzők mellett volt, fantasztikus napsütésben és enyhe szélben járhatták végig a gyönyörű szakaszokat.

A pályát nagyon szépen felkészítették a kétnapos eseményre, és bár az első napon rekkenő hőségben versenyeztek a játékosok, érdekes, hogy a második nap enyhébb időjárása csupán egyetlen flight-nak segített, egyetlen csapat tudott javítani előző napi eredményén.

A négy csapat a végén aztán papírforma eredményt produkált, a verseny a Highland A csapatának győzelmével ért véget, melynek összeállítása a következő volt: Herr Tamás, Dr. Csepregi László, Doan Khai, Horváth Marcell, Rózsa Csilla, Zilahy Csaba. A dobogó második fokára a Highland B csapata állhatott fel, és ahogy arra számítani lehetett, a harmadik helyre a Boya A csapata futott be.

A kétnapos verseny végén az ünnepélyes eredményhirdetésen mindenkinek megköszönték a részvételt, és bár nem ez volt az álomszám, ami a résztvevők számát illeti, abban mindenki megegyezett, hogy folytatni kell ezeket a jó hangulatú versenyeket, hiszen mindenki csúcsra járatta a hangulatát a vámospércsi pályán. Barna Éva után Mohai Gábor következett, aki kihirdette az eredményeket, kiosztották az érdemeket, valamint az ajándékokat.

Közben a Boya A csapatának és a bajnokságnak az egyik oszlopos tagja, Nagy László is mondott néhány szót, hiszen mindenki sokat köszönhetett neki ezen a hétvégén. A nyíregyházi fenegyerek elmondása szerint golfot játszott a hétvégén, és nagyon élvezte az első napi játékot a Highland egyik kapitányával, herr Herrel, aki egy eagle-el köszöntötte a hazai pályán játszó golfost. Laci megköszönte a játékosoknak, hogy ezen a hétvégén nem egy másik pályát választottak, és biztosította őket arról, hogy a Boya Eagles kapuja mindig nyitva áll hasonló kezdeményezések előtt, ők valóban egy nagyon jó klubéletet tartanak fenn, ahová bárki csatlakozhat.

Az érdektelenség ellenére tehát elmondhatjuk, hogy nagyon sajnálhatja, aki nem volt ott Vámospércsen, hiszen a gyönyörű pálya mellett egy olyan baráti hangulat és kellemes versengés alakult ki, amire még sokáig emlékezni fognak a hétvége főszereplői. A versenyzők élménybeszámolói és a pálya értékelése hamarosan itt a Hungarian Golf portálon.

 

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés