Kerítést bontottak

Gyarapodásnak indult a St.Lőrinc Golf Club. Az idei évben jelentősen bővülő klubtagság mellett a pálya is növekedésnek indult.

Gyarapodásnak indult a St.Lőrinc Golf Club. Az idei évben jelentősen bővülő klubtagság mellett a pálya is növekedésnek indult. A 3-as szakasz melletti kerítést már eltávolították és a talajmunkák is megkezdődtek. Ennek köszönhetően nagyobb területen, kisebb pszichés nyomás alatt drive-olhatnak a játékosok. Az egyébként is komoly kihívást jelentő par 3-as pályaszakasznál a bal oldali kerítés eddig nagyon közel volt és egy balra kanyarodó ütés könnyen a játéktéren kívül kerülhetett. A változtatásnak köszönhetően feltehetően jobb score-ok születnek majd az eddig mumusnak számító pályaszakaszon.

A kerítés elbontásával a héten tehát megkezdődtek a St.Lőrinc Golf Club fejlesztésének, átalakításának gyakorlati munkálatai is, amit komoly előkészítés és tárgyalások sorozata előzött meg. Már az idei évben is több, a pályát érintő változás várható a dél-pesti golfkomplexumban.

Versenynaptár


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés