Szezonvégi körkép a Golfmagazinban

A hungolf.hu híre: 

Hiába az őszi hangulat, a hűvös, ködbe burkolódzó golfpálya, a sportág szerelmesei novemberben sem maradnak távol kedvenc időtöltésüktől. A Golfmagazin összefoglalója anovember 26-án, a Labdarúgó vb eseményei miatt éjféli órákban, 1.25-kor látható az M4 Sport csatornán. Azonban ne feledjük, az adás a MédiaKlikk oldalán 60 napig tekerhető vissza.

 

A Márton-napi Ludas Kupa szinte kötelező eleme a Magyar Golf Klub versenykalendáriumának, ahol a hendikepmódosítás mellett a libadalom finomságai is csalogatólag hatottak az elszánt mezőnyre.

A közelmúltban kaphatták kézhez a PGA of Hungary nemzetközi rangú oklevelét a golfoktatók legújabb nemzedéke, akik között a hazai golféletben már régóta jól ismert, többszörös bajnok- és kupagyőztes hölgyeket és urakat is üdvözölhetünk.

Többen tapasztalhattuk, hogy a golf népszerűsítésének egyik útja a családokon keresztül vezet. A Budapesti Highland jól felismerte ezt lehetőséget, ugyanis a családi flightok körében meghirdetett népszerű verseny meglepő számú versenyzőt vonzott.

 

Forrás és kép: hungolf.hu / MGSZ 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés