Hamarosan megjelenik...

 

A Magyar Senior Golfozók Társasága életében több szempontból is fordulópontot jelentett a 2021-es év. Bár a járványhelyzet a golf világát sem kímélte, a társaság elnöke, Dietrich Tamás a Hungarian Golf Magazinnak adott interjújában pozitív szavakkal értékelte az idei, izgalmas fordulatokban gazdag évet.

 

A Magyar Senior Golfozók Társaságának a 2021-es, koronavírus-járvánnyal terhelt időszakban is sikerült minden tervezett versenyt lebonyolítania, egyetlen megmérettetés sem maradt el. – meséli Dietrich Tamás, a MSGT elnöke. Az idén rekordot döntöttünk, hiszen lényegesen több résztvevő indult a versenyeken, mint a korábbi években. A következő versenysorozatokat rendeztük meg: A Hónap Szenior Golfozója (Old Lake Golf Club), Szenior Stableford Kupa (Magyar Golf Club Kisoroszi), a Balatonudvariban megrendezett, a Korábbi Csütörtöki Csörtét felváltó Pénteki Párbaj és a Senior City Golf Tour (Continental CityGolf Club). Minden héten sor került tehát egy sorozatra. Hencse adott otthont a Szenior Tavasz nevű versenyre, a Szenior Ősz nevű megmérettetésből kialakult Fehér Tibor Emlékverseny pedig október 17-én, Tatán került megrendezésre. A szenior versenyek az új ranglistaszabályzat szerint felértékelődtek, ami azt jelenti, hogy a szenior ranglistába bekerültek az MSGT versenysorozatai.

Az utóbbi években őszre került át a Szenior Bajnokságunk, és 2021-ben – bár a járvány miatt viszonylag kevés külföldi versenyző indult -, több, mint száz nevezővel startolt el az igen sikeresen lezajlott, háromnapos golftorna. A bükfürdői pályán megrendezett bajnokság során örömmel tapasztaltuk, hogy az újjászületett Birdland Golf Club ismét visszatért a hazai golf vérkeringésébe. 

 

Az interjú teljes szövegét a hamarosan megjelenő Kincses Kalendáriumban olvashatják!

Fotó: Magyar Golf Szövetség

 

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés