Kalandozások Itáliában

 

 

Wochna Roland egy héttel a rendkívül szeles Rome Classicot követően október harmadik hétvégéjét a U.S. Kids Milan Local Touron töltötte. A brescia-i Franciacorta Golf Clubban gyönyörű 39-es score-ral (+3) gyűjtötte be a győzelmet a 7 éves fiúk korosztályában. Még szebben csillog az aranyérem a versenysorozat előző milánói versenyén playoffban eldőlt második helyezés után.

 

Roland a kilenc szakaszos verseny középső szegmensében volt különösen erős: a 4. és a 6. szakaszon csak úgy mint tegnap egy-egy birdie-t is ütött egy par társaságában. Kategóriájában egyedül neki sikerült 40 alatt teljesítenie a pályát. Roland mindezt 9 regularral teljesítette.

Rolandon kívül még egy magyar siker született: a 8 éves lányok között nyert az olasz édesapával rendelkező, Milánóban élő magyar lány, Ginevra Tassoni Tag, aki 37-es score-ral (+1) teljesítette a versenyt. Rolandhoz hasonlóan Ginevra is egyedüliként ütött 40 alatt vasárnap kategóriájában.

A versenysorozat a jövő hétvégén is folytatódik.

 

Ginevra_vágott.jpg

 

Ez történt egy héttel korábban...

Egy héttel korábban a Rome Classic kétnapos versenyén a sokszor 34 km/órás szél komoly kihívások elé állította a versenyzőket. A két magyar induló közül Ginevra Tassoni Tag Rómában a 8 év alatti lányok mezőnyének élén végzett. Különösen az első napon remekelt, amikor 40 alatti score-t sikerült elérnie (38).

A második körben mondhatni, hogy a szél került ki győztesen, majdnem a teljes mezőny 40 feletti eredményeket produkált. Wochna Roland a 7 éves fiúk között a 8. helyet szerezte meg. Édesapja, Wochna Tibor elmondása alapján a verseny legnagyobb pozitívuma számukra, hogy Roland a nehéz időjárási körülmények ellenére mentálisan jól teljesített. Végig nyugodtan versenyzett és elfogadta, hogy ezzel a helyzettel nem lehet mit kezdeni.

 

Rome_Classic_vágott.jpg

 

 

A képeket köszönjük Wochna Tibornak!

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés