Bükfürdő ünnepi hangulatban

 

Péntek délig van lehetőség nevezni a Birdland Golf & Country Clubban szeptember 25-én, szombaton megrendezésre kerülő Tompos Imre Emlékversenyre. A teljes újjászületésen átesett, új köntösbe öltözött Greenfield Golf a 2019-ban indult munkálatokat követően ismét pezsgő golfélettel, szolgáltatásai bővült kínálatával várja a kikpacsolódni vágyó vendégeket.

 

A klub 2021-es szezonja megalakulásának 30. évfordulója jegyében telik, a mérföldkőnek számító év egy redkívül gazdag versenynaptár összeállítását tette lehetővé. Az idei programkavalkádban olyan golftornák kaptak helyet, mint például a IX. Magyar Mid-Amatőr Bajnokság, a szeptember közepén nagy sikerrel lezajlott 32. Magyar Szenior Nyílt Bajnokság, a 19,5. Business Golf Championship, valamint a Tompos Imre Emlékverseny. Az ország első 18 lyukú pályájának három évtizedes fennállását a Greenfield Golf a havonta sorra kerülő klubversenysorozaton és a Birdland Open Jubileumi Golf Classic ranglistaversenyen ünnepli meeg.

A Greenfield háza táján folyó megújulás egy igen hosszú folyamat, hiszen egy átfogó, több területet is felölelő átalakulásról van szó, ami már a tavalyi évben elkezdődött. A folyamat több ütemben zajlik: az első szakasz már tavasszal átadásra került, és azóta is folyamatosan történnek az egyes területek átadásai. Első körben a lobbi, a recepció, a konferenciaterem és az étterem készültek el, illetve az étterem is kibővítésre került, hogy Greenfield még színvonalasabb szolgáltatással kedveskedhessen vendégeinek.

A wellness-részleg részben már elkészült: teljes átadására ugyan a későbbiekben kerül sor, maga a részleg azonban már a látogatók rendelkezésére áll. Az élmény- és gyógyvizes medencék felújított állapotban elérhetőek, a következő nagyobb lépésként az úszómedencék, a kültéri medencék és a szauna átadása következik, amelyre várhatóan november végén kerül sor, illetve a hotel szobáinak megújulása is folyamatban van.

A nagy sikerű Szenior Bajnokságot követően a Tompos Imre emlékének szentelt ranglista versenyre szeptember utolsó hétvégén, szeptember 25-én, reggel 9 órakor keürl sor. A stroke versenyen A versenyen a Magyar Golf Szövetséghez vagy az EGA által elismert más nemzeti golf szövetséghez tartozó klubok tagjai indulhatnak, akik 36 vagy az alatti EGA hendikeppel rendelkeznek. A kiemelkedő eredményt elérő játékosok teljesítményét számos kategóriában, értékes nyereményekkel díjazzák. 

A teljes versenykiírás IDE KATTINTVA érhető el. 

Találkozzunk szombaton Bükfürdőn!

 

bükfürdő2.jpg

Fotók: greenfieldgolf.hu / szallas.hu

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés