Hétvégi dupla

Koller György bevette Zircet is

Szombaton, a Golfiesta Tour III. állomásán Hencsén, vasárnap pedig a Forest Hills Ranglista versenyén, (RV II.) aratott diadalt a Pannonia senior golfozója. Ezúttal szorosabb volt a vége, mint egy nappal korábban.

 

Koller György erős hétvégét hozott: két különböző versenyen a legjobb eredménnyel jött le a pályáról, a szombati Golfiestához hasonló forgatókönyv szerint a legkomolyabb kihívónak ismét egy hazai golfozó bizonyult. A hcp-kalapján a mezőny eleje nagyjából azonos játékerőt képviselt, ami a végeredményen is kiütözött: 1-6. helyig 3 ütés különbséggel végeztek a játékosok.

 

Az első kilencet a Kollerrel egy flightból induló Mike Wynn teljesítette legjobban (37), azonban a hátsó kilencen 3 bogeyt és 1 duplát ütve kiszállt az első helyért folytatott versenyfutásból, végül 5. lett. Felette egyel Bozsaky Márk végzett, neki a hátsó kilenc sikerült a jobban: +6-os féltáv után, even parral (2 bogey, 2 birdie) javított. A Mid-Am Bajnok Meznerics Gergely a legutolsó szakaszig karnyújtásnyira volt az első helytől, itt azonban jött egy bogey, amivel a bruttó 3. helyen futott be.

 

Az első két hely sorsa Koller és Véh Balázs között dőlt el, mindketten 76-76 ütéssel végeztek a versenyen, kettejük közül végül a Pannónia versenyzője került ki győztesen a derbin. A teljes mezőny mellett Koller a bruttó férfi kategóriát is megnyerve.

 

Díjazták a legjobb bruttó női versenyzőket is, az RV II.-n a legjobb eredményt a nők között dr. Eredi Éva szállította, aki a score-kártyáján 1 birdie-t is feljegyezhetett a 13. szakaszon.

 

EREDMÉNYEK

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés