Körömrágós hajrával nyert Müller

 

Emil Frey Kupával folytatódott a 2021-es ranglista versenyek sora. Az Old Lake-en megrendezett tornán a hármas volt a mágikus szám: a három legjobb eredményt a 3. flight versenyzői hozták össze.

A verseny főszereplői a hármas számú flight, Meznerics Gergely, Ralph Müller és Batta Krisztina triója lett. Közülük is a legjobban Batta Krisztinának sikerült elkapnia a rajtot. Ugyan az első szakaszon bogey-t ütött, az ötödikre már mínusz 1-el mehetett (2 birdie a 3-as és 4-es lyukon), míg a Pannoniás klubtárs, Ralph Müller beragadt az elején: három bogey-val nyitott, ezt szépítette a 4-esen egy birdie-vel, majd tovább faragott az ütéshátrányból a 9-esen szerzett -1-el. Az első kilenc után Müller 36-tal, Batta 35-tel állt. A senior női válogatott csapatkapitánya pedig tovább növelte előnyét a 10-esen egy birdie-vel, míg Müller a hátsó kilenc elején, a 11-es lyukon bogey-t ütött. Ekkor azonban fordult a kocka. Müller rögtön javított a 12-esen, míg Batta bogey-t ütött a 15-ösön. A végső döntést a 17-es szakasz hozta el, ahol Batta számára újabb bogey jött, Müller pedig birdie-vel szerezte meg szoros, a végletekig kiélezett küzdelemben even parral (70) a győzelmet. Batta Krisztina eredménye: +1 (71)

 

Ne feledkezzünk el a harmadik flight résztvevőről sem: Meznerics Gergely két bogey-val kezdett, de rögtön egyenlíteni tudott két birdie-vel. Az első kilenc végén még jött egy bogey, így Müllerrel egyenlő, 36-os score-ral várta a második felvonást. Jól indult számára a hátsó kilenc, hiszen a 12-es szakaszon birdie-t ütött, ezután azonban egy rossz szériával, sorozatban 3 bogey-val hátrányba került a flight társakhoz képest. Végül +3-as eredménnyel (73) a harmadik legjobb eredményt tudhatta magáénak a nap végén.

 

A nap negyedik legjobbja 75-ös score-ral Berkenyei Daniella lett, vele együttállásban a T4. helyen végzett Károly Ádám Endre, T5. helyen Lehoczky Fanni és Klokocs István 76-76-os eredménnyel zárt.

 

EREDMÉNYEK

Összes játékos:

1 Ralph Müller

 

A kategória:

1 Batta Krisztina

2 Klokocs István

3 Magyar Tibor

 

B kategória:

1 Tóth János

2 Bernhardt Tibor

3 Bakonyi Zoltán

 

C kategória:

1 Dietrich Gábor

2 Bozsaky János

3 Sajner Zsuzsanna

 

D kategória:

1 Gárdos Zsuzsanna

2 Szótér Ella

3 Nagy II. László

 

Junior:

1 Szautner Elena

2 Károly Ádám

3 Baranovszky Bálint

 

Az összes eredmény IDE KATTINTVA megtekinthetó! 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés