Új verseny Kisoroszi vadregényes pályáján

Hamarosan egy különleges, Best Score Cup nevet viselő megmérettésre kerül sor a Kisoroszi Magyar Golf Club pályáján. Az új versennyel kapcsolatban a klub a következő nyilatkozatot tette közzé: 

 

Kedves Golfozónk!

 

Ha olvastad a pénteki híreinket, az bizony tudtad, hogy ma is jelentkezünk!

Na és azt tudod mi az a Best Score Cup? Most eláruljuk!

Mit szólnál, ha megjátszhatnád életed legjobbját a vadregényes Kisoroszi golfpályán?

Egy olyan éves versenyt hirdetünk, amiben kiderül, hogy valójában, ha minden szakaszon a legjobbadat tudnád hozni, hány ütéssel tudodnád végigjátszani a Kisoroszi golfpályát. Ez a Best Score Cup.

A versenyre folyamatosan lehet nevezni, de legkésőbb július 31-ig. A nevezés feltétele a 2021-es évre szóló érvényes EGA kártya.

A versenyen bruttó és nettó kategóriát hirdetünk. A győztesek kiválaszthatják az értékes nyereményüket, amelyeket a versenykiírásban találsz.

Lássuk, hogyan néz ki a verseny menete. Amikor elindulsz az első Kisoroszi által bonyolított versenyen, akkor az eredményed felkerül Best Score Cup táblájára. Ezt követően a következő versenyedről csak azon szakaszok eredményeit visszük fel, amelyen kevesebbet ütöttél. Így a szezon végi záró kupára kiderül, hogy mennyiből tudod valójában megjátszani a pályát.

mail

Forrás és képek: Magyar Golf Club Kisoroszi


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés