Tavaszi kupa a Bakony szívében

 

Áprlis 10-én, a Forest Hills golfpályáján zajlik az idei tavasz első jelentősebb zirci megmérettetése, a hendikep módosító egyéni verseny formájában megrendezésre kerülő Kulcs-Soft Kupa.

 

Hideg Dániel klubigazgató szerint kellemes, áprilisi időjárás és egy jelenleg hófödte, ám a greenkeeperek lelkiismeretes munkájának eredményeképpen kiválóan karbantartott pálya várja a szombaton Szarvaskútra látogató játékosokat, akik tizennyolc szakaszon, stableford küzdelem formájában mérhetik össze tudásukat. Hogy kedvezzenek a versenyzőknek és még biztonságosabbá tegyék a játékot, a szervezők három szakaszon is felcserélték az elütőket (a hármast és tizenkettest, az ötöst és a tizennégyest, illetve a hetest és a tizenhatost).

 

A várva várt díjeső sem marad el, hiszen a Kulcs-Soft nagylelkű felajánlásának köszönhetően a bruttó, női, férfi és szenior kategóriák győztesei utalványokkal és kupákkal gazdagodnak, illetve - bár éttermi szolgáltatást ezúttal nem lehet igénybe venni - minden versenyző bőséges induló csomagot kap.

 

Minden játékost szeretettel várnak a festői Magas-Bakony festői, páratlan golfélményt kínáló pályáján zajló kupán!

 

Kép: Hideg Dániel


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés