Hóban, szélben, fagyban

A Magyar Golf Clubban a leghidegebb hónapokban sem állt meg az élet, sőt! Nagy Istvánt, a klub tulajdonosát kérdeztük, hogyan alakult az áttelelés Kisorosziban. 

 

 

Hogy teltek a Kisoroszi Magyar Golf Club napjai a téli időszakban?

Legnagyobb meglepetésünkre még a több centis hóban is folyamatosan zajlott a játék pályán. A klubház ugyan zárva tartott, forró kávé és tea segítségével mégis folytatódott az élet. Az egyes elütő mellé építettünk és beüzemeltünk egy starter bódét, hiszen sokszor még szombat-vasárnap is teltházunk volt. Ahogy a nappalok és ezáltal a játékidő is hosszabbodik, várhatóan több játékos látogat el a pályára, ezért bízom benne, hogy a taglétszám is fokozatos növekedésnek indul. A footgolf játékosokkal együtt egy tee time foglalási rendszer fejlesztésén dolgozunk, a golfozók igényeihez kapcsolódó információkkal segítjük a programozókat.

 

Milyen változások várhatók ebben a szezonban?

Reméljük, előbb-utóbb lecseng a járvány és megszűnnek a korlátozások. Az elmúlt időszakban kicsinosítottuk a pályát, hogy még barátságosabb benyomást nyújtson. A négyes és ötös szakaszokon a bunkereket megnyírtuk, hogy láthatóbbak legyenek a landing zónából. A kettes elütő bal oldalán fölnyestük a gallyakat, mert sokszor megakasztották a labdákat. Hamarosan lefestjük a faépületeket, a klubházat és a golfkocsitárolót. A táblák Nagy Lászlónak köszönhetően megújulnak, hamarosan új designnal jelentkezik a pálya. Március végére elkészül a kilenc apartman, amely ötvennyolc embert tud elszállásolni. Szponzori segítséggel szeretnénk mintegy tízezer range labdát vásárolni, ugyanis az elmúlt időszakban a havazás miatt nem tudtuk mindet összeszedni. Ételkínálatunk is felfrissül, hiszen a korábbi fagyasztott fogások helyett hamarosan vákuumfóliás, néhány perc alatt megmelegíthető ételeket fogyaszthatnak vendégeink, hétvégenként pedig lehetőség nyílik, hot dogot és kolbászt sütni a teraszon. Az áraink a honlapunkon láthatók, a forintromlást követve kénytelenek voltunk kicsit emelni a díjainkat.

 

Milyen további szolgáltatásokat nyújt a Kisoroszi Magyar Golf Club?

Továbbra is szervezünk céges rendezvényeket, csapatépítő tréningeket és esküvőket. Szeretettel várjuk baráti társaságok jelentkezését hazai vagy akár külföldi golfklubokból. Akciónknak köszönhetően azokat a vendégeinket, akik két napig nálunk golfoznak, egy éjszakára ingyen elszállásoljuk.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés