Collin Morikawa csatlakozik a Golf Digest szerkesztői csapatához

 

Februárban lesz huszonnégy éve, hogy Collin Morikawa meglátta a napvilágot a kaliforniai Los Angelesben. Az ifjú golfzseni nemrég úgy döntött, újságíróként is megcsillogtatja tudását és rátermettségét.

 

A világhírű golfjátékos a Golf Digest magazint bújva töltötte kamaszéveit, 2021 januárjában pedig eljött az a történelmi pillanat, amikor ő maga is a neves sportújság szerkesztőgárdáját gazdagíthatja, ugyanis a korát meghazudtolóan magas golf IQ-val rendelkező Morikawa mostantól rendszeresen együttműködik a Golf Digest újságírókból és videókészítőkből álló csapatával.

 

A veterán sportolók lelki érettségét felmutató Collin korábban már egy terjedelmes cikk erejéig már mesélt Daniel Rapaport szerkesztőnek gyermekkoráról és azokról a meghatározó eseményekről, amelyeknek hatására a golf világát választotta (“Cool, Collin, Collected”). A 2020-as PGA bajnok számos stratégiai tippel és tanáccsal is szolghál mindazok számára, akik a golf sportjával kacérkodnak. 

 

Szerkesztői munkája révén a 2021 első Golf Digest-számának címlapján szereplő golfozó olyan óriások nyomdokába lép, mint például Tiger Woods, Phil Mickelson, Arnold Palmer, Rickie Fowler és Jack Nicklaus, akik a hosszú évek során mind-mind hozzájárultak a magazin magas színvonalú tartalmának kialakításához.

Forrás: Golf Digest

Kép: Daily Sabah

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés