„Eseménydús szezonra számítok”

 

Szeberényi Máté számára változással kezdődött a 2021-es idény, hiszen a koronavírus-helyzet szeszélyének megfelelően az üzleti tervek is váltzotak az utóbbi hónapokban. A Hungarian Golf Magazinnak adott rövid interjújában az induló golfszezon várakozásairól és reményeiről számolt be.

 

Hogyan zártad a 2020-as évet?

A 2020-as év nehézségei és furcsaságai ellenére egész kiváló évet zártunk, mert remekül adaptálódtunk az újonnan kialakult helyzethez, és a munkában és a magánéletben is bekövetkezett változásokhoz. Októberben megházasodtam, hamarosan pedig megszületik a kisfiam, úgyhogy több szempontból is tele vagyunk várakozással!

 

Milyen új tervekkel, álmokkal vágsz neki 2021-nek?

Szeretném, ha ebben az évben is nagy szerepet kapna a golf az életemben. Mivel a Budapest Highland Golf Clubhoz közel lakunk, ezért ezt könnyű lesz megvalósítani. Üzleti szempontból azonban picit nehéz tervezni a 2020 utáni időszakban. Tele vagyok elképzelésekkel, ötletkezdeményekkel, de a megvalósításuk sok mindenen múlik és gondolom, mások is hasonló cipőben járnak az élet számos területén.

Az is látható, hogy talán éppen a járványhelyzetnek köszönhetően új játékosok egész tömege látogat el a budapesti és vidéki pályákra, ezért mindenképpen szeretnék valamilyen újdonsággal jelentkezni a Highland Pro Shopban, hogy ezt a megnövekedett golfozóbázist megfelelően kiszolgáljam. Aki a szívén viseli a magyar golf sorsát, ezt jó jelként értékeli és az is pozitív fejlemény, hogy számos hazai pályán télen is van lehetőség játszani – különösen jelenleg, amikor a külföldi utazás csak korlátozottan jöhet szóba. Kisorosziból, Zalacsányból és Balatonudvariból azonban mindig kellemes élményekkel tér haza az ember. Amennyiben a vírushelyzet ezt lehetővé teszi, egy igen pörgős, eseménydús szezonra számítok.

Kép: Tátrai Béla / GOLF Magyar


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés