Harris English nyerte a Sentry Tournament of Champions-t

 

Az idei év első PGA Tour versenyének második, szombati fordulója Ryan Palmer és Harris English holtversenyével zárult a Hawaiihoz tartozó Maui szigetén. English a végső, vasárnapi fordulóban azonban életének harmadik Tour győzelmét söpörte be a méltán nevezetes Plantation Course par 73-as pályáján - a 2013 novemberében megrendezett Mayakoba Golf Classic verseny óta az elsőt!

 

A egyesült államokbeli golfozó győzelmét a chilei Santiagóból származó, mindössze huszonkét éves Joaquin Neimannal való playoffot követően aratta a festői sziget golfpályáján.
Harris English ezzel olyan golftörténelmet író, "aszálytörő" játékosok sorához csatlakozik, mint például a tizenegy év után ismét nyerő Stewart Clink, a hét év után újabb győzelmet elkönyvelő Martin Laird és Brian Gay, illetve a négy év elteltével diadalt arató Robert Streb.

 

"Csodálatos érzés!" - állítja English. "A sok évnyi emberfeletti munka után, amit beleadtam a goflba, végre úgy érzem, kikerültem a hullámvölgyből és visszatérhettem a bajnokságok világába, amelyeken most már tudom, hogy képes vagyok kiválóan telejsíteni."

 

Forrás: www.pgatour.com

Kép: Golf Digest


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés