Megrendelhető az idei évkönyv!

 

 

Papp Erzsi a Kincses Kalendáriumban

A bükfürdői pálya klubigazgatójának első képletes „kapavágását" követően kezdetét vette a pálya hosszú évek óta várt felújítása. A golfozók legnagyobb örömére a büki golfpálya, amely 1991-ben nyitotta meg kapuit, az elmúlt időszakban újra a fejlődés útjára léphetett.

 

"Magyarország első tizennyolc lyukú championship pályája most végre új ruhába öltözött! Érdemes azonban megjegyezni, hogy ez nem a császár új ruhája, hiszen Greenfield egy látványos, új köntöst kapott. A felújítás jelentős részén túl vagyunk, de továbbra is sok munka vár még ránk. A felújítást megelőzően kialakítottunk egy vadonatúj, külön védelemmel ellátott öntözőrendszert a golfpályán, ami óriási segítségnek bizonyult a szárazabb időszakban. A szivattyúház is megújult: mostantól nagyobb teljesítményű és kapacitású gépekkel dolgozhatunk. Ezek voltak az első lépések, amelyeket meg kellett tennünk, hogy újra színvonalas pályán tudjuk fogadni klubtagjainkat és golfozóinkat. A fokozatosan, több etapban zajló felújítási folyamat hamarosan a finiséhez érkezik."

 

Ha kíváncsi a teljes interjúra, akkor semmi esetre se hagyja ki a Hungarian Golf Magazin Kincses Kalendáriumának idei számát. Adja le igénylését most kiadványunkra a megrendelő lapon, és élje át újra 2020 esszenciális pillanatait! Ne maradjon le róla!

A kiadvány ára 3500 Ft + postaköltség.

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés