Hamarosan megjelenik...

 

A korábbi évekhez hasonlóan hamarosan megjelenik a Hungarian Golf Magazin Kincses Kalendáriuma, mely egy nagyon sikeres összegző évkönyv, tele exkluzív interjúval, versenybeszámolóval.

 

Az exkluzív évkönyv ára idén 3500 Ft + postaköltség.

A HG Magazin Kincses Kalendárium IDE KATTINTVA megrendelhető a Hungarian Golf webodlalán vagy a 06-30-400-6896-os telefonszámon.

 

Az idei kiadványból: 

"Egy történelmi évad végéhez érkeztünk

Ismét elszállt egy esztendő, amelynek során még a két hullámban jelentkező járvány sem tudta kedvét szegni a hazai golfélet legjelesebb képviselőinek, akik a hagyományoknak megfelelően Magyarország legrangosabb golfversenyein és bajnokságain mérték össze tudásukat. Legyen szó Match Play Bajnokságról, Mid-Am Bajnokságról, Klubcsapatbajnokságról, ranglista versenyekről vagy egy baráti összejövetelről, idén sem voltunk híján a körömrágós izgalmaknak és a fantasztikus teljesítményeknek. 

Bár a folyamatos nehézségek és bizonytalanság nem várt kihívásokkal szembesítette a hazai golftársadalmat, szeretett sportunk azon kevés szabadidős tevékenységek közé tartozott, amelyet a megváltozott körülmények ellenére is változatlan lelkesedéssel lehetett űzni..."

 



 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés