A Budapest Highland Golf Club téli üzemelési rendje

TÉLI INFORMÁCIÓK
BUDAPEST HIGHLAND GOLF CLUB

 

Kedves Golfozók,

a vírushelyzet miatt sokkal kevesebb szabadidős program érhető el, ezért idén télen kicsit módosítunk a golfklub üzemelési rendjén.

A szabadtéri sportolás engedélyezett és mind mentálisan, mind egészségügyi szempontból nagyon fontos lesz a következő időszakban.

Ami változatlan: a sorompón túli terület teljes egésze (9 szakaszos pálya, gyakorlóterületek, 3 szakaszos gyakorlópálya, stb.) bezár 2020. november 23-án, hétfőn és 2021. március 1-jén nyit.

A greeneket kollégáink lelyukasztják és elkezdődik a pálya téli pihenőidőszaka, ez feltétlen szükséges ahhoz, hogy tavasszal a megszokott kiváló minőségű pályán tudjatok játszani.

Kérjük, a téli időszakban semmilyen körülmények között ne próbáljatok a lezárt sorompón és a kihelyezett akadályokon áthaladni.

A klubház 2020. november 11-én, szerdán egészségbiztonsági okokból bezár, távmunkában otthon dolgozó recepciós kollégáink telefonon, e-mailben segítenek, ha gyakorlólabdát vagy november 22-ig, vasárnapig green fee-t szeretnétek vásárolni.

Ami változik: a driving range nem zár be automatikusan télire, időjárástól függően működik majd, kérjük, kövessétek a honlapon, hogy az adott héten nyitva lesz-e a driving range. Sötétedés után működnek a reflektorok, 17 óráig lehet elütni a gyakorlólabdákat.

A helyszínen minden nap kint lesz marshal kollégánk, aki ügyel a rendre és gondoskodik a labda utánpótlásról. Gyakorlólabda vásárlás nála nem lehetséges.

Gyakorlólabda vásárlás: Távmunkában otthon dolgozó recepciós munkatársunkkal egyeztetve beutalni az összeget a Highland bankszámlájára, ezt követően pár perc múlva már az ügyfélkártyán lesz a gyakorlólabda mennyiség, és a szokásos módon az automatából lehet kivenni a labdákat.

Banki adatok:

Budapest Highland Golf Club Kft.
MKB 10300002-20247638-00003285
megjegyzés: [ügyfél neve] – [termék megnevezése]

A driving range vendégeinek forró teát és kapszulás Segafredo kávét biztosítunk ingyenesen.

Néhány vidéki partnerklubunk golfpályája télen is nyitva tart, itt a HIGHLAND PLATINA KÁRTYA bemutatásával kedvezményesen tudtok játszani, és ha a szabályok engedik, kedvezményes szálláslehetőségek közül is választhattok.

Reméljük, hogy a szabadtéren, friss levegőn, sportolással eltöltött idő is hozzájárul majd ahhoz, hogy sikeresen átvészeljük ezt a néhány hónapot.

 

Budapest Highland Golf Club
Klub, nem csak pálya.

 

Forrás és kép: Budapest Highland Golf Club Facebook


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés