Féltávnál a seregszemle

Minden sportágnak megvannak a maga ünnepei, amikor a legjobbak egy felszabadult hangulatú eseményen mérhetik össze tudásukat, az idén 5. évét taposó Golfünnep ezt a szerepelt tölti be a hazai golf világában. A generációkat összekötő seregszemle szombati stroke körét követően kialakultak a döntő match play küzdelmeinek párosításai.

 

 

A Pannonia Golf & Country Clubban a versenyre pazarul előkészített pálya fogadta a versenyzőket, akikhez azonban a égiek nem voltak túl kegyesek: eső és októberi hideg jellemezte az év utolsó nagy szövetségi megmérettetésének első napját.  

 

A férfiak mezőnyében papírforma szerint a Junior Fiúk és Felnőtt Férfi csapat között dőlhet el az aranyérem sorsa, amely igazán pikáns csatának ígérkezik a fináléban. Egyénileg a nap legjobbját Kötél Bence rakta össze: -1-es eredménnyel. Mellette Závaczki Bálint 0-as score-ja és Bertényi Bence +4-e adja az összesített +3-at. Egy ütés hátrányban a második helyen zárt a Felnőtt Férfi gárda, Csányi Olivér és Greff Bálint even parjának, valamint Rózsa Dávid +4-ének köszönhetően.

 

Vasárnapi párosítások:

1-2. (match play)
Junior Fiú (+3) – Felnőtt Férfi (+4)

3-4. (match play)
Pro (+6) – Senior Férfi (+20)

5-7. (storke play)
MidAm Férfi (+26)
MGSZ Elnökségi csapat (+79)
SzuperSenior férfi (+85)

 

Ha a férfi mezőnyről elmondható, hogy pikáns az első helyért folyó verseny párosítása, ugyanez igaz a hölgyekre is, ahol hamisítatlan korosztályos csatára van kilátás: a Senior Hölgyek ugyanis Batta Krisztina vezetésével (+6) első helyen zárták a szombati kört. Ellenfeleik a Junior Lányok lesznek, akik két ütés hátrányban a második helyre kormányozták be a csapat hajóját, és így mehetnek vasárnap az aranyért. 

 

Vasárnapi párosítások:

1-2. (match play)
Senior Hölgyek (+43) – Junior Lányok (+45)

3-4. (match play)
Felnőtt Női (+58) – MidAm Női (+71)

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés