Zárja a szezont a Highland Golf Club Texas Scrambe versenyével!

 

A borús októberi idő senkit se tévesszen meg, még mindig nem ért véget a versenyszezon, hiszen a Budapest Highland Golf Club október 18-án is mindenkit szeretettel vár egy idei utolsó megmérettetésre!

 

 

TORO – AGROLÁNC – HIGHLAND GREENKEEPERS & STAFF &
SZEZONZÁRÓ TEXAS SCRAMBLE GOLFVERSENY

 

Időpont: 2020. október 18., vasárnap 08:00

 

Nevezési határidő: 2020. október 17., szombat 12:00 – 2 fős párokban

 

Tee off: 8:30-tól folyamatos indítással

 

Startlista: megtekintés

 

Eredmények: megtekintés

 

A verseny célja, hogy a szezon végéhez közeledve minden golfozó és a klub nevében megköszönjük a Highland Golf Club dolgozóinak egész éves munkáját. Mindenkit szeretettel várunk a kötetlen, baráti hangulatú rendezvényre: azokat is, akik most vagy régebben a Highland Golf Club tagjai voltak és azokat is, akik még nem csatlakoztak hozzánk.

 

Nevezési díj

green fee: 0 forint, nevezési díj minden játékosnak: 6.990 forint

A nevezési díj teljes egészét a Highland dolgozóinak ajánljuk fel.

 

A nevezési díj tartalmazza:

a részvételi díjat a versenyen
a verseny ideje alatt forralt bort, teát, pogácsát

Az étkezést a verseny után a versenyzők – igény szerint – saját költségükön a Highland étteremben a la carte módon tehetik meg.

 

A verseny formája

2 fős Texas scramble, Stroke mínusz Hcp, 9 szakaszon. Két fő alkot egy csapatot. Mindkét játékos elüt, majd az általuk kedvezőbbnek ítélt labda helyéről mindkét csapattag újra üt, amíg nem végeznek az adott pályaszakasszal.

 

A résztvevők

Játékra jogosultak: profi játékosok 0 Hcp-vel, amatőrök maximum 45 HCP-ig. Vegyes párok, a párok hendikep különbsége nem lehet nagyobb 28 HCP-nél!
Csapat hendikep

A párok a nettó versenyben kombinált hendikeppel vesznek részt, amely a két playing hendikep átlagának az 50%-a, de a hendikepek különbsége nem haladhatja meg a 28-at.
Verseny kezdete (Tee off)

 

Start: 8:30

4 fős flightokban folyamatos indítással.

 

Startlista

A startlistát a versenynapot megelőző napon 16.00 óra után tesszük publikussá.

 

Díjak

Páros bruttó 1. hely (bruttó stroke alapján)

Páros nettó 1-3. hely (stroke mínusz hcp alapján)

 

Eredményhirdetés

A verseny befejezését követő egy órán belül a klubházban.

Bruttó és nettó ütésazonosság esetén is az utolsó 6, 3, 2, 1 pályaszakasz eredménye számít.
Versenyfeltételek

A verseny a St. Andrews Royal & Ancient Golf Club valamint a Budapest Highland Golf Club pályaszabályainak megfelelően kerül megrendezésre.

 

A verseny helye és rendezője

Budapest Highland Golf Club, Budapest, XXII. kerület

 

Versenybizottság

Forgó Ferenc, Szigeti Csaba, Szeberényi Máté

 

Óvás

20.000 forint ellenében az utolsó játékos beérkezését követő 15 percen belül lehetséges. Jogos óvás esetén a díj visszafizetésre kerül.
Elektromos autó használata

Elektromos autó használata kizárólag a Magyar Golf Szövetség Versenyszabályzatában foglaltak szerint lehetséges, továbbá a következő esetekben:

70. év feletti szeniorok indulhatnak elektromos autóval, eredményük beszámít a versenybe. Tartós betegségét szakorvosi igazolással igazoló versenyző indulhat elektromos autóval – abban az esetben, ha az igazolását legkésőbb a verseny előtti napon bemutatja és láttamoztatja a Versenybizottsággal.

Az igazolás előzetes bemutatása esetén a játékos eredménye beszámít a végeredménybe. Bármely résztvevő orvosi igazolás nélkül is indulhat elektromos autóval a versenyen, azonban eredménye nem számít be a verseny végeredményébe.


Jelentkezés:

E-mailben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
vagy személyesen a recepción.

Kép: Budapest Highland Golf Club


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés