Paddy Dean nemzetközi klubigazgatói minősítést kapott

 

Az Európai Klubigazgatók Szövetsége örömmel jelenti, hogy Paddy Dean, a Malone Golf Club igazgatója nemrégiben megkapta a világszerte elismert, okleveles Klubigazgató (Certified Club Manager) minősítést.

 

Paddy a CCM-vizsga - egy hét órán át tartó feleletelválasztós tesztsor és esettanulmány - sikeres teljesítését követően nyerte el a Klub Menedzsment Diplomát, ezáltal ő lett Európa ötvennyolcadik és Észak-Írország első CCM minősítésű klubigazgatója.

A CCM-vizsgát olyan jelentkezők tehetik le, akik számos követelménynek megfelelnek, többek között a teljes Management Development Programot teljesítik és az Egyesült Államokban sorra kerülő Klubigazgatói Világkonferencián is részt vesznek.

Paddy 2014 februárjában lett a belfasti Malone Golf Club Igazgatója és az első MDP tanfolyamát a Stirling Egyetemen végezte el, mintegy három héttel a kinevezése után. A második MDP kurzust Bournemouth-ban abszolválta, majd 2016 decemberében az MDP Golf tanfolyamot is sikeresen teljesítette. A 2018-ban San Franciscóban lezajlott Világkonferencián való részvételét követően a harmadik, "Stratégia és vezetés" című kurzust is elvégezte 2019 januárjában.

2020 februárjában, közel hat évnyi igazgatói tapasztalattal a birtokában, Paddy elérkezettnek látta az időt, hogy jelentkezzen a CCM vizsgára, amelyre ez év márciusában került volna sor, ám a járványhelyzetre való tekintettel engedélyt kapott az Európai Klubigazgatók Szövetségétől (CMAE), hogy online teljesítse azt. Paddy örömmel csatlakozik az európai klubigazgatók sorához és azt tervezi, amint véget ért a koronavírus-járvány, számos, további golf témájú konferencián és workshopon vesz részt.

 

Kép: Club Managers Association of Europe


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés