Bertényi befűzte az oktatófilmet

Gyönyörű születésnapi ajándékot vitt magával Bertényi Bence Zalacsányba. A Balaton Golf Club játékosa fenomenális -1-et játszva végzett a BMW – Zala Springs Klubbajnokság élén.

 

 

Zalacsányban az ünneplésről szólt az egész hétvége, a Robert Trent Jones, Jr. által tervezett pálya  5 éves születésnapját izgalmas programok, zenés BBQ vacsora és természetesen az elmaradhatatlan golfélmények tették felejthetetlenné.

 

A bulis hétvége ékköve a stroke play formában megrendezésre kerülő szombati klubbajnokság volt. A BMW által szponzorált megmérettetésen a klubszíneket képviselő játékosok mellett szép számmal érkeztek golfozók az ország minden tájáról. A mezőnyt erősítette a BB-különítmény három fiatal versenyzője is, akiktől mint mindig, most is számíthattunk a szemkápráztató játékra.

 

Ezúttal Bertényi Bence volt a varázsló: az első kilencen ugyan a score kártyára került egy bogey és egy dupla is, a mérleg másik serpenyőjébe két birdie is bekerült. A második kilencen már hibátlanul, két birdie-t ütve játszott, így -1-es eredményével megnyerte a férfi kategóriát és messze a mezőny elején zárta a napot.

 

bertényi1.jpg

 

A másik balatoni, Kötél Bence magához képest szerényebb produkcióval, 77-es score-ral húzta be a második helyet, míg a harmadik helyen a Zala Springs játékosa, a szenior kategóriát megnyerő Tóth János végzett, 78-as eredménnyel.

 

A bruttó női mezőny elején a hazai színekben versenyző Kocsis Réka végzett 82-es eredménnyel, Hoffmann Annamária (84) és Turkovics Ilona (92) előtt.

 

kocsis_réka1.jpg

 

 

A kategóriák díjazottai IDE KATTINTVA megtekinthetőek!

 

Fotók: Tátrai Béla / GOLFmagyar


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés