Már csak pár nap és indul a Birdie Car Ranglista Verseny!

 

Szeptember 19-én megrendezzük a Birdie Car Ranglista Versenyt, amelyen nem csak szebbnél szebb golfautókkal, hanem más egyéb szolgáltatókkal is találkozhattok.

 

 

Versenyünk névadója valószínűleg már sok golfozó számára ismerős lehet. Az elektromos autókkal foglalkozó cég nem csak személyszállító golfkocsikkal hanem kisteher szállító és ipari elektromos járművekkel is foglalkozik. "Tankolása" nem csak nagyon egyszerű, hanem alacsony üzemeltetési költséget is biztosít. Mindemellett a károsanyag kibocsátása egyenlő a nullával. A verseny után megtekinthetitek és kipróbálhatjátok a kocsikat, amelyek utcai használatra is alkalmasak.

 

A CleanGo segítségével lehetőségetek van kristálytisztára mosatni az autótokat, ameddig a versenyen mérettetitek meg golf tudásotokat. Az egyik legígéretesebb hazai startup szolgáltatása rendkívül kényelmes, hiszen online megrendelés és fizetés után kimennek az autóhoz, és ott helyben lemossák, majd SMS-ben szólnak, ha elkészült!

 

A verseny kezdésekor minden flight-ban húzást tart és a húzás nyertesét az autója a verseny végére tisztán várja a játékost. A bruttó 1. hely győztese pedig 1 éven keresztül külső és belső mosást kap ajándékba a cleango csapatától.

 

ServFaces Center Budapest új autók fényezésvédelmét, továbbá használt autók fényezéskorrekcióját és tisztítását vállalja kiemelkedő minőségben és exkluzív környezetben. A verseny győztese egy teljeskörű ServFaces Coat Ultima kerámia kezelést kap ajándékba autójára.

 

A Peak modern digitális pénzügyi megoldásokat fejleszt és szolgáltat, a jövő bankját építi. Fejlesztéseik magánszemélyek, cégek, nagyvállalati partnerek és pénzintézetek számára is egyaránt elérhetőek. Érdemes konzultálni velük, hiszen a klasszikus banki megoldásokhoz képest biztosan tudnak újat mutatni.

 

A verseny résztvevői cégenként 5 darab Peak vállalati Mastercard költségkártyát kapnak ajándékba.

 

A Raconteur Marketing Ügynökség a szakma minden területét lefedve dolgozik, így ha épp marketing területen keresel jó szakembert, akkor érdemes meginni velük egy jó kávét.

 

A szponzorokkal a díjak mellett is találkozhattok! Várjuk jelentkezéseteket!

 

Hétvégén a MidAm Szezonzáró Kupája is nálunk kerül. megrendezésre, amelyhez a versenykiírást ITT találjátok!

 

Ha mindkét versenyen szeretnétek részt venni, akkor érdemes a két verseny között minél többet a pihenésre szánni! Éppen ezért szeretnénk figyelmetekbe ajánlani nemrég elkészült apartmanjainkat Kisoroszi szívében! Az apartmanokról bővebb tájékoztatás ITT elérhető!

 

Üdvözlettel,
A Magyar Golf Club csapata

Birdie Car Ranglista

Képek: Magyar Golf Club Kisoroszi


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés