Sátori Ferenc nyerte az Agrolánc Kupát

 

Szeptember 13-án a TORO-Agrolánc Kupán mérhették össze tudásukat azok, akik vasárnap a Forest Hills-t választották. A zirci verseny szorosan alakult, az élemzőnyben csak egy-két ütés választotta el egymástól a játékosokat. 

 

A pálya megépítése óta kizárólag a TORO cég által gyártott professzionális gyepfenntartó gépekkel dolgoznak a Forest Hills kertészei a pályán és driving range-n, melynek Zirc a kifogástalan minőségét köszönheti. A korábbi évekhez hasonlóan a mostani versenyen is értékes ajándékokkal és kupákkal díjazták a kategóriagyőzteseket: idén a főnyeremény egy Toro akkumulátoros lombfújó volt.

 

Bár Koller Görgy 38 ütéssel a verseny legjobb első "félidejét" hozta, az első helyezést jobb második 9-ével, a szintén a Pannonia színeiben versenyző Sátori Ferenc érte el. Sátorinak ugyan volt több bogey-ja és egy triplája, emelett azonban három birdie-t is ütött, így 78-as score-ral megnyerte a versenyt. A második helyen Koller Görgy végzett 80-as score-ral. Kollert követte egy ütésnyire a 81-et játszó Csíki Árpád.

 

EREDMÉNYEK:

Bruttó:

1 Sátori Ferenc

 

Nettó Férfi:

1 Csíki Árpád
2 Bérces Balázs
3 Dákó Szabolcs

 

Nettó Nöi:

1 Török Lászlóné Edit
2 Monostory Flóra
3 Kispál Helén

 

Nettó Szenior:

1 Tóth Csaba
2 Mustó Gyula
3 dr. Karvász Tamás

Nettó Junior:

1 Perczel-Szabó Dániel

 

Toro_agrolánc2.jpg

 

Fotó: Kállay Tamás 

Kép forrása: Forest Hills Golf & Conutry Club / Facebook 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés