Golfmeccs Somogy szívében

 

A Lugosi Golf Iskola idén is megrendezte a 2015-ben indult, a hazai játékosok körében igen népszerű Lugosi Golf Tourt, amely szeptember 12-én, szombaton érkezett el második fordulójához.

 

A Lugosi Balázs szervezésében megvalósult bajnokság különegessége, hogy a tapasztalt és újonnnan csatlakozó versenyzők igényeit egyaránt figyelembe, véve kezdő és haladó szintű golfozók is összemérhették erejüket a Hencse National Golf & Country Club gyönyörűen karbantartott pályáján.

 

A 9 lyukú pályán lezajlott verseny során a 36 feletti hendikeppel rendelkező, kezdő játékosok mérhették össze erejüket. Ezt a küzdelmet a Férfi B Nettó kategóriában, +17-es eredménnyel a Magyar Golf Club színeiben játszó Wagner Zoltán nyerte meg, a második helyezés a +23-at ütő Puskás Jánosnak jutott, míg a dobogó harmadik fokára Horváth Róbert Richárd léphetett fel.

 

A tapasztaltabb, 18 lyukú pályán küzdő golfjátékosok között Bruttó Férfi kategóriában a Hencse National Golf versenyzője, Dr. Csete Béla nyerte el az első helyezést. A dobogó második és harmadik fokát Tötös Zsolt, illetve Léb Balázs foglalták el.

 

Ezzel azonban korántsem érnek véget az izgalmak! A versenysorozat október 24-én és 31-én folytatódik Kisorosziban, győzteseit fordulóként díjazzák, sőt, a fordulók végén bajnokokat is hirdetnek.

 

Kép: Hencse National Golf & Country Club


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés