Kötél Bence még versenyben van

 

A Balaton Golf Club ifjú játékosa számára igazi hullámvasút a linzi 4 napos torna: kezdte egy -5-tel, majd jött egy 78-as kör, a harmadik nap pedig +2-vel végzett, emellett elmondható, hogy egyedüli magyarként fogja végigjátszani a versenyt.

 

 

Bence a harmadik napon sem ment rosszul, azonban megint jött egy lyuk, ami kifogott rajta. Most a 10-essel gyűlt meg a baja – ugyanitt előző nap még birdie-t ütött –, az itt hozott +4 nagyban befolyásolta az eredményét, ami akár mínuszos is lehetett volna. Ennek ellenére vagy ezzel együtt, jelenleg +3-mal áll a T37-es helyen, így túljutott a második CUT-on is, és kvalifikálta magát az utolsó napra. Irány a vasárnapi finálé, ahol nagyon szurkolunk, hogy újra jöjjön a mínusz, ami eddig az összes napjában benne volt.

 

kötél_score.jpg

 

A további három magyar versenyzőnek nem sikerült a CUT, Csányi Olivér járt a legközelebb, hogy beférjen az 57 versenyzőnél meghúzott vonal alá, azonban eddigi legrosszabb körét játszva (80) kiszállt a küzdelmekből. Erre a sorsra jutott a BB műhely két kiválósága a 82-t játszó Bertényi Bence és a 79-cel lejövő Horváth Ákos is.

 

Befejezés vasárnap, egy még versenyben lévő Kötél Bencével. Szurkoljunk együtt, hogy sikerüljön a jó eredmény!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés