Lendületben a Golfiesta

 

Golfélmények kezdőknek és haladóknak

 

Zalacsány után Hencsére is ellátogatott a Golfiesta SE, a Tour második fordulójával. Az egyesület filozófiája, hogy legyen valaki kezdő, amatőr szintű éljátékos, gyerek vagy felnőtt, náluk mind megtalálja a maga örömteli golfélményét. Csikós Gáborral, az egyesület elnökével még Zalacsány után sikerült beszélgetnünk.

 

A hangulatos verseny egyik fontos összetevője a kiválóan előkészített, gyönyörű zalacsányi pálya volt, amely azon a hétvégén még két rangos versenynek adott otthont. „Külön öröm volt számunkra, hogy rengeteg kezdővel ismertethettük meg a versenyzés szépségeit – emeli ki Gábor. – Olyanok, akik most először mentek 18 szakaszt, szintén nagyon pozitív élményekkel jöttek le a pályáról. Mosolyogva mondták, hogy alig várják már az augusztus 1-ét, amikor Hencsére látogat a Tour.

Gondoltunk a legkisebbekre is. A verseny ideje alatt a gyerekek edzésen vettek részt, és nagyon jól szórakoztak. Igazi családi hangulat költözött Zalacsányba.”

 

A Golfiesta a hobbigolfot építi fel, ennek adnak keretet és platformot, úgy hogy az amatőr éljátékosok is megtalálják helyüket a csapatban. „Önbizalmat adunk a kezdő játékosoknak – hangsúlyozza a Golfiesta elnöke. – Sokan nem mernek kimenni nagy pályára versenyezni, de nálunk tudják, hogy türelmesek vagyunk, azzal mehetnek, akivel akarnak, nem hcp sorrendben.”

 

GolFiesta Tour II. Forduló – Hencse eredmények:

Bruttó:

1 Koharek Anna: 80
2 Bacsa László: 84
3 Magyar Tibor: 85

 

Férfi nettó:
1 Tötös Zsolt
2 Iszak Péter
3 Berta Zsolt

 

Női Nettó:
1 Somogyi Orsolya Judit
2 Dr. Fiserné Koplányi Eszter
3 Acél Andrea

További eredmények ITT elérhetők.

 

A Golfiesta sorozata 5 fordulóból áll, a 3 legjobb eredmény alapján jön ki, ki lesz az év Golfiesta golfozója.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés