„Ide nekem az oroszlánt is”

 

Batta Krisztinát, a fennállásának 13. születésnapját ünneplő Golf Travel Hungary megálmodóját kerestük fel, hogy arról érdeklődjünk, mi újság a golf háza táján. A női senior válogatott csapatkapitánya idén sajnálatos módon sérüléssel küzd. Ezzel a cikkel is küldjük neki az energiákat a mielőbbi felépüléshez.

 

 

Hogy értékeled az elmúlt időszak játékát?

Jelenleg sérülés hátráltatja a játékomat, ezért láthatóan nem hozom ugyanazt a teljesítményt, mint a tavalyi évben, amikor sokkal kevesebb játékkal, több munkával jobb eredményekre voltam képes. A rehabilitációmmal jó úton haladok, látom már a fényt az alagút végén. Fizikálisan egyre jobb állapotba kerülök, és a problémák, amelyek korlátozzák az eredményességemet, úgy tűnik, hogy előbb-utóbb meg fognak szűnni.

 

Hogy látod, mikorra leszel újra 100%-os állapotban?

Úgy gondolom, hogy egy, másfél hónap bőven kell ahhoz, hogy visszanyerjem a versenyformámat, és akkor azt mondom hajrá, ide nekem az oroszlánt is. Bízom benne, hogy ezzel az oroszlánnal a Senior Bajnokság képében már meg tudok birkózni.

 

Edző segít a formába lendülésben?

Jelenleg Tóbiás Zsolttal, a szövetségi edzőnkkel készülök. Illetve találtam egy olyan játékpartnert, akire most szükségem van.

 

Azt lehet tudni, hogy ki ő?

Úgy hívják, hogy Alexander Korioth, ő egy profi játékos, aki a pandémia miatt Magyarországon készül március óta, mivelhogy Németországban a pályák márciustól zárva voltak, és a szülei itt élnek jelen pillanatban, így nálunk telepedett le erre az időszakra.

 

Mi az a plusz, amit Korioth a játékodhoz adni képes?

Mint egy coach ad hozzá, nem mint teaching pro, tehát nem a játék technikai oldalát közelíti meg, hanem a felkészülésben, gyakorlásban, pályajátékban segédkezik. Nem csak nekem, hanem Zsimán-Lebovitcs Zénónak is. Látva az osztrák versenyeken nyújtott teljesítményét, azt lehet mondani, hogy neki is nagyon sokat adott Alexander jelenléte és segítőkészsége.

Nekem személy szerint az, hogy vele játszhatok, úgy lelkileg, mint játéktudásban nagyon sokat jelent. Egy rendkívül intelligens srác, aki feleslegesen nem ad tanácsot, csak ha kéred tőle. Már maga a vele való játék egy felüdülés, teljesen más dimenzióit nyitja meg a golfhoz való hozzáállásnak. Ezt kellene nekem többször igénybe vennem, és akkor azt mondanám, hogy föl tudok nőni a saját elvárásaimhoz.

 

Innen is kívánunk Batta Krisztinának eredményes felépülést, amely reméljük, hogy hamarosan az elvárt eredmények képében a golfpályán is megmutatkozik.

Valamint még legalább ennyi, és még több sikeres golfutazásokkal eltöltött évet kívánunk a a Golf Travel Hungary-nek!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés