Sztár-játékos a pályán

Highlanden sikerült utolérnünk Hajdú Steve-et, az ötödik kosár labdája kiürítése közben. Lázas gyakorlása nem véletlen, hiszen hétvégén olyan hétpróbás flight-társakkal néz farkasszemet, mint a jó formának örvendő Németh Kristóf, a kiváló Epres Attila, vagy a meglepetésre mindig képes Nagy Ervin. Steve a rá jellemző humorral adott nekünk interjút arról, hol tart most a felkészülésben, mit vár ellenfeleitől, és miért érdemes hétvégén ellátogatni a Jótékonysági Golf Versenyre.

 

 

 

Négy híresség csatlakozott a hétvégi Zala Springs Jótékonysági Golf Versenyéhez, közülük kiemelkedik Hajdú Steve, a sztárok legjobb golfozójaként :P

A legjobb golfozó megtisztelő címét köszönöm (nevet), de szerintem az Epres (Epres Attila – szerk.) nagyon jól golfozik, ő még veszélyes ellenfél lehet.

 

Hogyan készülsz a flight-társak megszorongatására?

Természetesen elsősorban mentálisan készülök. Minden reggel, amikor felkelek, egy különleges tibeti meditációs technika segítségével bejárom a Zalacsányi pálya szakaszait… Csak egy probléma van, hogy néha egy tatai szakasz is beugrik vagy egy máriavölgyi.

 

Mit érdemes tudni magáról a versenyről?

Ez egy Jótékonysági Verseny, hihetetlen szuper programokkal. Pénteken 10 órától a Koraszülöttmentő és Gyermekintenzív Alapítvány számára csendes támogatói licittel indul. Ezután be lehet játszani a pályát gyakorlásképpen. Este 6 órától grillparty várja a golfozókat, 8 órakor pedig kezdődik a személyes kedvencem, az éjszakai golf. Ami azért egy mókás műfaj, mert egy idő után már senki sem tudja melyik volt a saját labdája és mindenki a másét üti.

 

Úgy hallottuk, hogy a jobb célzást elősegítendő, lesz célzóvíz is.

Apósommal Angliában csak úgy golfoztam, hogy whisky mindig volt nálunk, már csak az időjárás miatt is. Így azt gondolom, hogy ez elengedhetetlen feltétele minden jó hangulatú társasági versenynek.

 

Hány labdát viszel magaddal Zalacsányba?

Épp most indulok vásárolni a highlandi Pro Shopba, szerintem 20-25 labda biztos, hogy kell.

 

Ez azt is jelenti, hogy a Szeberényi Máté által működtetett Shopot is támogatod?

Rájöttem arra, hogy én az a golfozó vagyok, akinek támogatnia kell az új labdákat, az új ütőket, az új bageket, az új kesztyűt… nomeg persze az Alapítványokat is :) 

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés