Koller György nyerte a dél-dunántúli rangadót

Ezen a hétvégén Hencsén gyűjthettek értékes ranglista pontokat golfozóink. A National Golf & Country Club Ranglista Versenyén 81 golfozó állt elütőre. Lássuk, kinek sikerült a legjobb score-ral bevennie az egyik legdélebben található magyar golfpályát.

 

Hektikus küzdelem

Az első helyeken feltorlódott a mezőny, 1-6-ig 4 ütésen belül végeztek a játékosok. A score-kártyák tanulsága alapján még az első helyet megszerző Koller György útja sem volt fáklyás menet a győzelem felé. A 4-es és 6-os szakaszokon becsúszott egy-egy Dupla Bogey, emellett azonban 4 gyönyörű birdie-t is ütött, így egy hajszállal és 76-os score-ral végzett a ranglista verseny élén.

 

Szorosan a nyomában 77-es eredménnyel zárt Hatvári Árpád, aki a pazar, -2-es első kilenc után sokat hibázott a másodikon, így egy ütéssel lemaradva a második helyen futott be Koller mögött.

 

Hasonló mintázat rajzolódik ki Novák Botondnál: a Pannonia Junior Academy golfozója egy szép első kilencet követően játszott +6-ot a másodikon. Botond nem távozott üres kézzel, hiszen megnyerte a Junior Nettó kategóriát.

 

A fiatal versenyzővel együttállásban végzett Ralp Müller (79), utánuk a tegnapi napon a Junior Touron legjobb eredménnyel záró Berkenyei Daniella és Stöllinger Alex (mindketten 80-as score) teljesítették a ranglistát.

 

A kategóriák legjobbjai IDE KATTINTVA érhetők el!

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés