Polett egyéni rekordjának titka

 

A Magyar Kupa női mezőnyének második helyét szerezte meg Kiss Polett Karolina, köszönhetően annak a második napi +2-es eredménynek, amely új egyéni rekordot is jelent a Pannonia Junior Academy golfozójának pályafutásában.

 

 

 

 

 

 

Hogyan született az a második napi kiváló score?

Több dolog is szerencsésen alakult az életemben. A Pannonia Junior Akadémiájának köszönhetően ki tudok járni Máriavölgybe range-ezni, ahol másokkal együtt jó hangulatban telnek az edzések. Köszönöm Petkovics Bálintnak is, hogy korrigált kicsit a swingemen, azóta hosszabbakat ütök. Leginkább ezek a tényezők tehettek hozzá a játékomhoz.

Az eredmény azonban még ezzel együtt is meglepett. Sosem játszottam még ilyen jót. Ráadásul több olyan birdie puttom is volt, ami nyalta a lyuk szélét. Ha ezek bemennek, akár még mínuszt is játszhattam volna, annyira jól ment a Magyar Kupa második napja… Ez egy ilyen nap volt (nevet).”

 

Mik a terveid jelenleg, akár a Magyar Kupa fényében is?

Most, hogy sikerült ilyen jól játszanom, némi motivációval töltött fel, hogy jobban fókuszáljak a golfra. A tanulás mellett dolgozom a saját vállalkozásomon is. A cégtársamtól sportteljesítmény fokozó és a sérülések megelőzésére kidolgozott módszer elméleti alapjait tanulom. Ő pedig tőlem a golf gyakorlati részét.

 

Gratulálunk az eredményhez és további sok sikert kívánunk!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés